Μάλλον. Τι πρόβλημα έχεις;
Mi 9 Τ
-
-
1ον το δαχτυλικο δεν το καλο αναγνωρίζει.....
2ον μου την εχει σπασει λίγο με τα θεματαα που δε μπορώ να βαλλω....
3ον μου εχει μικρύνει τα εικονίδια
4ον και κυριότερο στα καλα του καθούμενου μου εσβησε μονι του και έπρεπε να πατησω το power συνεχόμενα για να ανοίξω -
-
Καλησπέρα θέματα για την 11 οποίος θέλει New Life V11 - Google Drive, Dark Blue V11 - Google Drive, MinimalMT V11 - Google Drive,, Night_Mode V11 - Google Drive,, Black game v11 - Google Drive
Στάλθηκε από το Redmi K20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ρυθμίσεις.
-
- Εκτος απ' το γεγονός πως το VoLTE , έπαψε πλέον να δουλεύει μετά την αναβάθμιση σε MIUI 11 (11.0.1 global), η διάρκεια της μπαταρίας έχεις επίσης πτώση (15-20% χοντρικά) σε σχέση με πριν (10.3.11). Τα προβλήματα επίσης με την αναγνώριση του fingerprint (δεν ανοίγει πολλές φορές) παραμένουν. Τα περί αισθητικών παρεμβάσεων μου είναι αδιάφορα (MIUI 11 vs MIUI 10). Το casting functionality επίσης είναι απλά το παλιό wifi direct, ουδεμία σχέση με chromecasting...Συνολικά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος απ' την 11 (φυσικά μην ξεχάσουμε και την φόλα πως παρέμεινε σε Android 9).
- Εκτος απ' το γεγονός πως το VoLTE , έπαψε πλέον να δουλεύει μετά την αναβάθμιση σε MIUI 11 (11.0.1 global), η διάρκεια της μπαταρίας έχεις επίσης πτώση (15-20% χοντρικά) σε σχέση με πριν (10.3.11). Τα προβλήματα επίσης με την αναγνώριση του fingerprint (δεν ανοίγει πολλές φορές) παραμένουν. Τα περί αισθητικών παρεμβάσεων μου είναι αδιάφορα (MIUI 11 vs MIUI 10). Το casting functionality επίσης είναι απλά το παλιό wifi direct, ουδεμία σχέση με chromecasting...Συνολικά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος απ' την 11 (φυσικά μην ξεχάσουμε και την φόλα πως παρέμεινε σε Android 9).
-
Αρα λοιπον δε ειμαι ο μονος που ειμαι δυσαρεστημένος απο την 11.....
-
Ο/H ios46 έγραψε:
-
Τις γνωστές ρυθμίσεις:
*#*#volte#*#* και *#*#vowifi#*#* τις έχω δοκιμάσει και πείραξει πολλές φορές έτσι ώστε να είναι σε disabled state (reboot phone μετά, reset sim settings και διάφορα άλλα..). Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων...τα έχω ξαναπεί...
Απλά σε global MIUI και με Vodafone πλέον δεν δουλεύει... -
Ο/H ios46 έγραψε:
Τις γνωστές ρυθμίσεις:
*#*#volte#*#* και *#*#vowifi#*#* τις έχω δοκιμάσει και πείραξει πολλές φορές έτσι ώστε να είναι σε disabled state (reboot phone μετά, reset sim settings και διάφορα άλλα..). Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων...
Απλά σε global MIUI και με Vodafone πλέον δεν δουλεύει...
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Όσοι έχετε θέμα με μπαταρία, τσεκάρετε ποιες εφαρμογές είναι ενεργοποιημένες στο autostart στις ρυθμίσεις. Εγω προσωπικά τις έχω όλες κλειστές. Αν παρατηρήσετε πρόβλημα με ειδοποιησεις κρατήστε ανοιχτές μόνο αυτές... πχ μόνο τους messenger η κάποια εφαρμογή που δεν θέλετε να χανετε ειδοποίηση. Σε πιο παλιές εκδόσεις του miui όλες οι εφαρμογές ήταν κλείστες by default, ενώ στις πιο καινούριες τις έχει ανοιχτές. Ίσως φταίει αυτό για τη διαφορά που παρατηρείτε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα