Διαβάζοντας πρόσφατα οτι το Redmi Note 4 παίρνει Miui 11 Beta China( αργότερα Stable) Θέλω να ρωτήσω αν θα έχουμε custom rom από το forum ή αν είναι εφικτό να την περάσουμε άμεσα στη συσκευή
Αναβάθμιση του redmi note 4x έχουμε κανένα νέο
-
-
Όταν θα βγει "άμεσα" θα βγει και του φόρουμ "άμεσα"...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Όταν θα βγει "άμεσα" θα βγει και του φόρουμ "άμεσα"...
-
Μια αναβάθμιση γίνεται για να σε διευκολύνει σε κάτι.
Αν είναι απλά να περάσεις μια rom για να τη περάσεις απλά, αποφάσισε το εσύ.
Προσωπικά δεν βιάζομαι, μια και χρειάζομαι το τηλέφωνο μου λειτουργικό καθημερινά, παρόλο που χρησιμοποιώ dev rom πάντα.
Αν είναι όμως να χάσω γλώσσες, ρυθμίσεις και ότι άλλο έχω σου απαντώ προσωπικά δεν θα βάλω cn dev rom ακόμα. -
-
Αν προτίθεσαι να γίνεις beta tester των "παιδικών ασθενειών" μιας νέας έκδοσης, προχώρα κατά βούληση. Άσε που θα έχεις μόνο κινέζικα και αγγλικά και δεν θα έχεις playstore. Εγώ πάντως προσωπικά δεν θα έμπαινα στη διαδικασία
-
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν οι ερωτήσεις μου δεν αφορούσαν προσωπικές τοποθετήσεις. Ρώτησα ξεκάθαρα αν η miui 11 θα είναι βάση για μία ελληνικη romαργοτερα και αν μπορούμε να κάνουμε απευθείας εγκατάσταση την κινεζική ROM στη δικιά μας συσκευή που είναι global ξεπερνώντας κάποια προβλήματα που προκύπτουν από το firmware(πχ GPS WiFi )
-
-
-
Θα το πω πιο απλά...εάν δώθει επίσημη ρομ από chian τότε θα υπάρξει και εδώ εάν όχι τότε τέλος υποστήριξη της συσκευής...μολοι το ίδιο λένε αλλά μάλλον δεν μπορείς να το καταλάβεις. .Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Θα το πω πιο απλά...εάν δώθει επίσημη ρομ από chian τότε θα υπάρξει και εδώ εάν όχι τότε τέλος υποστήριξη της συσκευής...μολοι το ίδιο λένε αλλά μάλλον δεν μπορείς να το καταλάβεις. .
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0