όταν λές αποσυμπίεση που ? σε κάποιον συγκεκριμένο φάκελο / η όπου να είναιΟ/H NiTroGen έγραψε:
Χρησιμοποίησε το Notify & Fitness για να εγκαταστήσεις το τροποποιημένο font που δίνω στο 2ο ποστ του νήματος της ελληνικής μετάφρασης. Μην ξεχάσεις να το αποσυμπιέσεις πρώτα!
Mi Band 4
-
-
Αποσυμπίεση στο κινητό σου και πέρασμα του αποσυμπιεσμενου αρχείου με το notify.
-
Καλημέρα σας. Από ότι φαίνεται βγήκε New Beta update το 1.0.7.36 με res v76 με νέο Font 2 που έχει Ελληνικά. Ίσως δεν είναι τέλεια μετάφραση από ότι διαβάζω.. Αντε είμαστε κοντά για το επίσημο!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Για όποιον θέλει να δοκιμάσει το firmware που αναφέρει ο @geozn8, κατεβάστε το εδώ: Firmware v1.0.7.36 / Resources v76
Επίσης έχουν βγει και νέα firmware που δεν έχω δοκιμάσει. Όποιος έχει όρεξη για δοκιμές, ορίστε:
Για το 1.0.7.36, αν χρειαστείτε το font v2, κατεβάστε το από το αντίστοιχο link του 1.0.7.44. -
By the way, έβαλα δοκιμαστικά το 1.0.7.44 και υποστηρίζει ελληνικά. Έβαλα την έκδοση με το font v2, αλλά έπαιξε μια χαρά με το custom font μου v1!!! Έβαλα μετά το font v2 και τα ελληνικά παραμένουν. Μάλιστα έχουν κάνει μικροδιορθώσεις στη μετάφραση: Το "ΜΕ" έγινε "Μην ενοχλ."!
Με την πρώτη ευκαιρία θα αναβαθμίσω και τα custom resources μου. -
όταν τα αναβαθμίσεις, χτύπα μια ενημέρωση γιατί μετά το δικό σου δεν μπορώ να γυρίσω στα ελληνικά με συντομογραφίες.
ειδοπ, καταστ κλπ, μου φαίνεται τέρμα πρόχειρη δουλειά.
κάτι άσχετο που παρατήρησα.
εχω το Μι α2 λαιτ και οταν περνάω αρχεία με το Notify κάνει τρομερά πολλή ώρα. Αντίθετα, αγόρασε το band4 φίλη με S8, της πέρασα τα ελληνικά με το notify κλπ και δεν έκανα ούτε 2 λεπτά, εμένα σίγουρα ηθελε πανω απο 5 το κάθε αρχείο. -
Θα τα ετοιμάσω σύντομα, Χρηστάρα. Όσο για τη φίλη σου, έχει Bluetooth v5, σε αντίθεση με εμάς που έχουμε v4.
-
-
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Είναι έτοιμα και τα custom resources v78 για το firmware 1.0.7.44.
Γιατί τα δοκίμασα και τα 2 πριν βάλω το δικό σου res και δεν είδα κάποια διαφορά !! Έχω αφήσει το font 2 επάνω αλλά δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Τα 2 font διαφέρουν μόνο στην non-latin γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται στα αγγλικά/κινέζικα, η οποία έχει διαφορετικό μέγεθος. Η latin (unicode) γραμματοσειρά είναι η ίδια και στα 2, οπότε δε θα δεις διαφορά στην ελληνική μετάφραση. Επίσης η v2 γραμματοσειρά δεν υποστηρίζεται σωστά ακόμη με αποτέλεσμα να κολλάει το band όταν πχ. διαλέγεις κορεάτικη γλώσσα.
Βάλε το custom font v1 που έχει και smilies!
Επίσης να αναφέρω πως τα 2 firmware των διαφορετικών γραμματοσειρών είναι ουσιαστικά πανομοιότυπα. Μόνο η ψηφιακή υπογραφή τους αλλάζει. -
Αναβάθμιση πήραμε αλλά ελληνικά ακόμη επίσημα δεν έχουμε
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0