Ναι, με πέρασμα της αναβάθμισης από το mifit Playstore.
Mi Band 4
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ναι, με πέρασμα της αναβάθμισης από το mifit Playstore.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... -
Ελληνικά watchfaces υπάρχουν πουθενά? (δηλ. να αναγράφεται η ημέρα στα ελληνικά κτλ)
-
Όχι μόνο αν φτιάξεις εσύ κάποιαΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Πήρα το Band 4...ωραίο όλα καλά... Πως μπορω αν γίνεται να έχω κ τα δύο Band συνδεδεμένα;;; γιατί έχω κ το Band 2...το ένα το έχει ο μικρός κ το άλλο ο μεγάλος γιος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... -
-
Ο/H fanismarg έγραψε:
Πήρα το Band 4...ωραίο όλα καλά... Πως μπορω αν γίνεται να έχω κ τα δύο Band συνδεδεμένα;;; γιατί έχω κ το Band 2...το ένα το έχει ο μικρός κ το άλλο ο μεγάλος γιος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Τώρα αυτό που αναφέρεις με τη μαύρη οθόνη, ουσιαστικά έγινε μετά από το reboot που έκανε η συσκευή μόλις περάστηκε εκ των υστέρων το firmware αφού έχει ήδη περαστεί το νέο resources. Ήταν άραγε τυχαίο ή μήπως είναι κάποιο bug και σε επόμενο πιθανό reboot μέσα από το μενού του Mi Band 4 με την συγκεκριμένη έκδοση firmware συμβεί πάλι το ίδιο; -
Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που βάζω πρώτα τα resources, για να αποφύγω το reboot και να κερδίσω χρόνο. Πρώτη φορά όμως μου το έκανε αυτό. Δοκίμασα τώρα reboot μέσα από το band και όλα οκ. Ίσως τα resources v86 με το firmware v1.0.7.60 να δημιούργησαν κάποιο σφάλμα που όταν πέρασα το v1.0.9.20 να μη μπορούσε να τα δει σωστά. Η επανεγκατάσταση των v86 έλυσε πάντως το πρόβλημα!
-
-
Απεγκατασταση το παλιό, εγκατάσταση το νέο.
-
Ο/H xristaras12 έγραψε:
Αν δεν σε πρόλαβα και την πέρασες ήδη απεγκαθιστώντας την 4.0.13, τότε να θυμηθείς στην επόμενη 4.0.15 ότι θα έχεις το ίδιο πρόβλημα γιατί αυτή που έχεις ήδη περάσει θα έχει διαφορετική υπογραφή από ότι οι no-OTA.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0