Κάρνταση μου είμαι στο γραφείο λόγω εκλογών και δεν μπορώ να μπω σε τσατ γιατί γίνεται ένας χαμός εδώ, αλλά αν ακολουθήσεις κατά γράμμα τον οδηγό δεν θα έχεις πρόβλημα, κάνε τα βήματα εσύ και θα παρακολουθούμε από εδώ την πορεία του πράγματος
redmi note 4 mediatek (δυστυχως) [SOLVED]
-
-
Κατανοητο αδερφε μου απολυτα
Δοκιμασα και αλλαγη παλι του ονοματος σε απλο twrc.img και στο cmd ετρεξα ως fastboot flash recovery twrp.img οπως βλεπεις στις εικονες...
ακολουθησα κατα γραμμα τις οδηγιες και με κολλαει εδω -
Δες λίγο πάλι τον οδηγό xiaomi-miui.gr/community/index…CF%85%CE%AD%CF%82-XIAOMI/ κατέβασε το σωστό twrp διάβασε προσεκτικά λίγο τον οδηγό και της εντολές
-
-
κανω τον δευτερο γτ στον πρωτο δεν μου εχει την επιλογη του install ,μου βγαζει 3 επιλογες μια reboot μια wipe data και μια with assistant...δεν ξερω γτ αφου τα κανω ολα κατα γραμμα...
-
Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα
-
Όπως έχεις ανοίξει το παράθυρο dmd, δώσε πρώτα την εντολή
cd c:\adb
Και μετά δοκίμασε να περάσεις το TWRP -
@NasDriver δώσαμε ραντεβού μετά της 23:00 να μπω να το κάνω μέσω TeamViewer γιατί σήμερα και αύριο είμαι όλη την ημέρα στην υπηρεσία
-
@derveni Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΦΙΛΟ(με κεφαλαια το αξιζει) @derveni γτ η βοηθηεια του πραγματικα ξεπερασε καθε προσδοκια μου ειλικρινα...Και αυτο το λεω γτ δεν το κανει ο καθενας αυτο που εκανε αυτο το ατομο ,να εισαι ολη μερα στην δουλεια (κυριολεκτικα το λεω) και το βραδυ που γυρνας στις 23:00 στο σπιτι σου να ασχολεισαι με το κινητο (ενος ασχετου/αγνωστου χωρις κανενα κερδος) του μεχρι αργα 01:00-02:00 περιπου για να το φτιαξεις...Ο ανθρωπος ηταν περα για περα ευγενικοτατος ,περα για περα υπομονετικοτατος και δεν ηταν καν υποχρεωμενος... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΤ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΓΝΩΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΕΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. -
Μπράβο σας παιδιά και φυσικά, καλοδούλευτο και πάλι
-
@christospapachristos Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, καλοδούλευτο τώρα το κινητό σου, και όσοι ασχολούνται εδώ είναι παιδιά που βοηθάνε και υπάρχει ήθος και πλέον μιλάμε και για γνώσεις πλέον ίσως και καλύτερες από το Ευρωπαϊκό forum
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες