Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και πολύ καιρό 'όταν βάζω το κινητό MI A2 lite στην τσέπη αρχίζει και κάνει κλήση έκτακτης ανάγκης η κατεβαίνει η κουρτίνα ή πατιούνται τα κουμπιά όπως ο φακός ,το αεροπλάνο, χαμηλώνει η φωτεινότητα στο μηδέν και γενικά έχει καταντήσει εκνευριστικό. Υπάρχει κάποια λύση ;
Κλήση έκτακτης ανάγκης
-
-
Ο/H ataskinos έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και πολύ καιρό 'όταν βάζω το κινητό MI A2 lite στην τσέπη αρχίζει και κάνει κλήση έκτακτης ανάγκης η κατεβαίνει η κουρτίνα ή πατιούνται τα κουμπιά όπως ο φακός ,το αεροπλάνο, χαμηλώνει η φωτεινότητα στο μηδέν και γενικά έχει καταντήσει εκνευριστικό. Υπάρχει κάποια λύση ;
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
Έχεις κάνει πρόσφατα αναβάθμιση λογισμικού;
Για δοκίμασε επαναφορά ρυθμίσεων αφού πρώτα κρατήσεις αντίγραφα δεδομενων
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εχω την πιο πρόσφατη αναβάθμιση..Το κάνει συνέχεια μόλις το βάζω στην τσέπη..
-
-
Από πού ενεργοποιείται η λειτουργία τσέπης, πού υπάρχει...το ψάχνω και δεν το βρίσκω
-
Settings, lock screen and password, advanced settings.
-
Έχω το ΜΑ2 lite με android 9
-
Δεν έχει τέτοια επιλογή
-
-
Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια. Δεν μπορώ να βρω πώς θα το επιλύσω. Ήλπιζα ότι κάποιος στο forum θα είχα κάποια λύση.
-
Όπως σου έγραψα επάνω, πήγαινε στο αντίστοιχο υπομενού της συσκευής σου και κάπου εκεί θα είναι, αν υπάρχει...
-
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο Mi A2 lite. Έκανα να φανταστείς και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τα ίδια. Γνωρίζει κανείς κάτι ;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0