Καλησπέρα παιδιά είμαι νέο μέλος στην ομάδα και πριν λίγες μέρες πέρασα στο mi max μου eu rom , αν γνωρίζετε κάποιο καλό gcam port για το κινητό και ρυθμίσεις κλπ στείλτε κάνα λινκ αν μπορείτε μπας και ξεκινήσω δοκιμές
Φιλε μου σε ευχαριστώ αλλά αυτά τα ξέρω..φωτογράφος είμαι..το ποστ το έκανα γιατί βλέπω ορισμένα πορτ που είναι γεμάτα bugs και θέλουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις για να τραβήξουν σωστά και έλεγα μήπως κάποιος έχει κάτι δοκιμασμένο
Δες ακι ποιο φακό φοράει η συσκευή σου και δοκίμασε gcam από κινητό που αναφέρεται εδώκαι έχει αντίστοιχη gcam Google Camera Port Developers/Modders
Μια και δεν βρήκα το mi max3.
Τώρα που το έψαξα το mi max3 έχει τον Samsung S5K2L7.
Το φακό φοράνε και τα redmi Note 5 και redmi note 6 pro. Δοκίμασε gcam φτιαγμένη για αυτά τα κινητά.
Τελικά ποιο port δοκίμασες;
Εγώ είμαι με το 6.2.030_Advanced. Αν εξαιρέσω κάποια κολλήματα που τρώει, δεν με έχει πετάξει ποτέ και όλες οι λειτουργίες δουλεύουν κανονικά.
Μετά από επιτυχή εγκατάσταση magisk και camera api module παιδεύομαι να βρω κάποιο gcam port που να δουλεύει. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές εκδόσεις οι οποίες καν δεν ανοίγουμε μετά την εγκατάσταση.
Πάντως από όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι ειδικά για mi max 3 και γενικότερα για s5kl27 samsung κάμερα ούτε για τα μοντέλα που έχουν την ίδια. Γνωρίζει κανείς να στείλει πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα?