Διαφήμιση

Redmi Note 6 Pro 3/32

• Redmi Note 6 Pro 3/32

Καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το Redmi Note 6 Pro 3/32 δεν δουλευει ο αισθητηρας αλλα δεν το βγαζει και σαν επιλογη στην ασφαλεια βγαζει μονο κλειδωμα με πιν μοτιβο κλπ.
      Εχω ακομα ιδιο κινητο και ειπα οτι μπορει να ειναι χαλασμενος ο αισθητηρας οντως ητανε χαλασμενος ο αισθητηρας γιατι τον δοκιμασ πανω στο κινητο που δεν εχει προβλημα ενα 4/64 το θεμα ειναι οτι ο καλος ο αισθητηρας που δουλευει οταν μπαινει πανω στο κινητο δεν εμφανιζει καθολου την επιλογη για δαχτυλικο αποτυπωμα στο Test μου βγαζει fail τον συνδεω σε αλλο κινητο ολα μια χαρα.Παραγγελνω καινουριο στο 4/64 δουλευει μια χαρα οταν τον συνδεω στο κινητο που εχει το προβλημα δεν μ εμφανιζει καν την επιλογη για δαχτυλικο αποτυπωμα στο τεστ που το κανω και αυτος Fail.Συνδεω τον αισθητηρα που ξερω οτι δεν δουλευει δεν αναγνωριζει κανενα δαχτυλικο αποτυπωμα Την βγαζει την επιλογη στις Ρυθμισεις για να κανεις εισαγωγη δαχτυλικου αποτυπωματος αλλα δεν αναγνωριζει τπτ παω να κανω τεστ μου βγαζει GOODIX.
      Εχω χαζεψει δεν ξερω τι εχει γινει τι ρεσετ εκανα τι αλλαξα γλωσσες χωρες τα παντα δεν λεει να δουλεψει!!!
    • Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?

Έχεις κάνει διαδικασία για ξεκλείδωμα του bootloader ?
      Από που το έχεις αγοράσει ? Ελλάδα ή Κίνα ?
      Τέλος, μήπως είχε κανένα ατύχημα όπως πτώση ή να έπεσε πάνω του νερό ?
    • Διαφήμιση