Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
... Οπότε είμαι αναγκασμένος να τρέχω και τα δύο προγράμματα, δλδ και το Mi Fit και το Notify. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό? Δλδ μπορεί να προκληθεί δυσλειτουργία στο Mi Fit ή στο Notify?
Εγώ πάντως προσωπικά προτείνω το τροποποιημένο Mi Fit της Magical Unicorn, όπου μπορείς να ορίσεις τη γλώσσα του Band χωρίς να χρειάζεται να έχεις και το Notify & Fitness εγκατεστημένο. Όμως αν δεν περάσεις το font που σου είπα (MiFont) δε θα εμφανίζονται σωστά όλοι οι χαρακτήρες με τη μεγάλη γραμματοσειρά, όποιο πρόγραμμα κι αν χρησιμοποιείς. Κι επίσης βάζοντας και τα resources μου θα μπορείς να έχεις και ελληνικό μενού (επιλογή γλώσσας: κινέζικα) στο band με τη μεγάλη γραμματοσειρά, εκτός κι αν προτιμάς τα αγγλικά.
Ο/H amavroudis έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά σου πρότεινε να περάσεις άλλη γραμματοσειρά...
-
Έβαλα την τροποποιημένη Μι Fit που μου προτείνατε, πέρασα το MiFont του Nitro, και άλλαξα την γλώσσα μέσω του MiFit στα αγγλικά γιατί στα κινέζικα είχε κάποια θεματάκια, όπως στον καιρό πχ που έβγαζε κάποια τετραγωνάκια, ή στο μενού περισσότερα, έβγαζε και εκεί κάποια τετραγωνάκια.
Επίσης πέρασα και τα resourses του Nitro την έκδοση v78, γιατί προσπάθησα να περάσω την v83 αλλά δεν την περνούσε (δεν ξέρω γιατί).
Όλα καλά λοιπόν, ευχαριστώ πολύ! -
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Επίσης πέρασα και τα resourses του Nitro την έκδοση v78, γιατί προσπάθησα να περάσω την v83 αλλά δεν την περνούσε (δεν ξέρω γιατί).
-
Καλημέρα σας. Άλλη μια ερώτηση παρακαλώ. Έχω παραγγείλει το mb4 international έκδοση για την αδερφή μου. Μόλις έρθει, θα έχω θέμα εάν εγκαταστήσω απ'ευθείας την έκδοση Mi Fit magical unicorn κ περάσω πηγές κτλ μέσω Notify, η θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω την επίσημη έκδοση Mi Fit κ μετά να κάνω τα παραπάνω;
-
-
Να ρωτήσω.. Η έκδοση που υπάρχει στο play store μετατρέπει στα ελληνικά και το mi band 4 που είναι στο κινέζικα;
-
Ναι.
-
Ο/H x3000x έγραψε:
Να ρωτήσω.. Η έκδοση που υπάρχει στο play store μετατρέπει στα ελληνικά και το mi band 4 που είναι στο κινέζικα;
Ο/H x3000x έγραψε:
-
Σήμερα βγήκε update στο mifit η 4.0.14,θα βγούνε νέα Resources πειραγμενα όπως για την έκδοση 13
-
Υπάρχει τρόπος στο Mi fit της Magical unicorn, να βλέπουμε ποτέ έχει γίνει η τελευταία φόρτιση; Δεν το βρίσκω κάπου.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0