Βοήθεια για μπρικαρισμένο Mi6
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Βαλε το τελευταίο έχει σίγουρα επιλογή flash persist.
Πας install/ install images , επιλέγεις το αρχείο κ το φλασαρεις στο persist partition.
-
Λοιπον είναι σε edl mode οποτε μπορεις να ανοιξεις το miflash και να κάνεις flash την ρομ.
;Όπως σου έγραψα και πριν θα πρέπει να πειράξεις το rawprogramm για να κάνεις flash και το persist,
Να ξέρεις ότι έχεις ένα ρίσκο στην όλη διαδικασία.
Η άλλη λύση ειναι να πατήσεις παρατεταμενα to power για να μπουτάρει το κινητό.
Να γυρίσεις σε fastboot mode και να βάλεις το τελευταίο twrp.
Όταν ανοίξει το κινητό κάνε μια αντιγραφή μέσα το persist.img.
Μετά πας twrp/install/install images , επιλέγεις perisst.img και στο partition τικάρεις το persist.
swipe και το κάνει flash. -
Το έχει δει όπως πρέπει. Δοκίμασε να περάσεις τώρα το persist.img με τις fastboot εντολές.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Λοιπον είναι σε edl mode οποτε μπορεις να ανοιξεις το miflash και να κάνεις flash την ρομ.
;Όπως σου έγραψα και πριν θα πρέπει να πειράξεις το rawprogramm για να κάνεις flash και το persist,
Να ξέρεις ότι έχεις ένα ρίσκο στην όλη διαδικασία.
Η άλλη λύση ειναι να πατήσεις παρατεταμενα to power για να μπουτάρει το κινητό.
Να γυρίσεις σε fastboot mode και να βάλεις το τελευταίο twrp.
Όταν ανοίξει το κινητό κάνε μια αντιγραφή μέσα το persist.img.
Μετά πας twrp/install/install images , επιλέγεις perisst.img και στο partition τικάρεις το persist.
swipe και το κάνει flash.
Τώρα τι κάνω ???
Τι να τσεκάρω εδώ ??? -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Κατεβασε το τελευταίο twrp που έχω στην υπογραφή μου κ περνά το
Τώρα ???
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Install το persist
Πώς???
Μπορείς να μου πεις τα βήματα σε παρακαλώ ένα ένα γιατί προφανώς κάτι δεν κάνω καλά.... -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το ξεκίνησες πριν με το άλλο twrp. Σε αυτό έχει επιλογή στην φώτο που ανέβασες το persist.
Δεν μπορώ να το βρω.
Βρίσκω μόνο έναν φάκελο persist, ο οποίος δεν έχει τίποτα μέσα...
Το αρχείο δεν μπορώ να το βρω.
Πριν με το προηγούμενο TWRP που είχα το βρήκα, αλλά μου είπες να βάλω το δικό σου.
Τι να κάνω ???? -
Όσο είσαι σε twrp σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή σου και πέρασε το persist.img στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Έπειτα install βρες το persist.img και φλάσαρε το.
(Install - - > Install Image)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0