Γεια σας.Εχω ενα θεμα με την οθονη η οποια δεν σβηνει απο μονη της παρα μονο απο το πλαινο πληκτρο.Καμια φορα αναβει απο μονη της κι αν δεν το δω μενει ωρες αναμενη με αποτελεσμα να τελειωνει η μπαταρια και να υπερθερμαινεται.Ειναι ρυθμισμενο να σβηνει στα 15 δευτεραΚαμια ιδεα κανεις?
xiaomi mi3
-
-
Ο/H Vassilis Zoumboulidis έγραψε:
Γεια σας.Εχω ενα θεμα με την οθονη η οποια δεν σβηνει απο μονη της παρα μονο απο το πλαινο πληκτρο.Καμια φορα αναβει απο μονη της κι αν δεν το δω μενει ωρες αναμενη με αποτελεσμα να τελειωνει η μπαταρια και να υπερθερμαινεται.Ειναι ρυθμισμενο να σβηνει στα 15 δευτεραΚαμια ιδεα κανεις?
-
με την 6,1,7,αλλα και με την προηγουμενη 5.9.11 και γι αυτο την αλλαξα
-
-
Όχι απλώς έκανα την αναβάθμιση
-
@Vassilis Zoumboulidis βάλε σε παρακαλώ στο προφιλ σου την συσκευή σου, τώρα όσον αφορά το πρόβλημα,
Για να διορθωθεί η κατάσταση χρειάζεται Factory Reset (= θα χαθούν τα πάντα, σετάρισμα απο την αρχή) -
Οκ θα το κάνω αύριο που θα έχω χρόνο. Όταν λες ότι θα χαθούν τα πάντα, εννοείς και φωτογραφίες ,μουσική κλπ ή μόνο οι ρυθμίσεις μου;
Mi 3w η συσκευη -
Τα πάντα δυστυχώς!! Και εφαρμογές και επαφές και ρυθμίσεις. Θα μείνει μόνο ότι υπάρχει στον αποθηκευτικό χωρο της συσκευής πχ photos, mp3 κλπ
-
Σ ευχαριστώ. Από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλη λύση θα το κάνω, όταν βρω χρόνο
-
Και κατι τελευταιο,εαν κανω factory reset ,τα ελληνικα και το root θα χαθουν?(ετσι το πηρα)Κι ενα αλλο που μου κανει ειναι οτι ενω το gps κλειδωνει σε 5 δευτερα μολις το βαλω στην τσεπη χανει μετα απο 1 λεπτο το σημα,κατι που δεν εκανε τον προηγουμενο διαστημα
-
Ο/H Vassilis Zoumboulidis έγραψε:
Και κατι τελευταιο,εαν κανω factory reset ,τα ελληνικα και το root θα χαθουν?(ετσι το πηρα)Κι ενα αλλο που μου κανει ειναι οτι ενω το gps κλειδωνει σε 5 δευτερα μολις το βαλω στην τσεπη χανει μετα απο 1 λεπτο το σημα,κατι που δεν εκανε τον προηγουμενο διαστημα
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-