Ok ευχαριστούμεΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Τώρα είμαι με developer xtrv ,να την περάσω κατευθείαν με factory reset ή πρέπει πρώτα να βάλω την προηγούμενη stable xtrv με miui 10 και να περάσω τη νέα miui 11 από πάνω
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούOk ευχαριστούμεΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Αφού είσαι με Developer ROM θα κάνεις Factory Reset και θα περάσεις μετά μία και καλή την νέα MIUI 11 ROM.Ο/H mplevris έγραψε:
Τώρα είμαι με developer xtrv ,να την περάσω κατευθείαν με factory reset ή πρέπει πρώτα να βάλω την προηγούμενη stable xtrv με miui 10 και να περάσω τη νέα miui 11 από πάνω
Μόλις έχουμε Source θα σας σώσουμε και για το Mido XTRV Stable ROM.Ο/H Afroditi M έγραψε:
Μακάρι να μας δώσετε και για το Redmi Note 4X (Snapdragon 625) Global Version ( Mido)
Σε εμένα πάλι το μόνο που δεν δουλεύει είναι το Netflix ενώ δούλευε μια χαρά στην developer που είχα πρινΟ/H MiLToS_666 έγραψε:
Δοκίμασε να κάνεις μία εκκαθάριση όλων των δεδομένων για την εφαρμογή Google Play Store από τις Ρυθμίσεις >> Εφαρμογές >> Διαχείριση εφαρμογών >> Google Play StoreΟ/H mplevris έγραψε:
Σε εμένα πάλι το μόνο που δεν δουλεύει είναι το Netflix ενώ δούλευε μια χαρά στην developer που είχα πριν
Το έκανα απεγκατάσταση και το έβαλα ξανά αλλά όταν το ανοίγω προχωράει λίγο και μετά μου γράφει ότι"η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με την εφαρμογή"
Δυστυχώς τίποταΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασε να κάνεις μία εκκαθάριση όλων των δεδομένων για την εφαρμογή Google Play Store από τις Ρυθμίσεις >> Εφαρμογές >> Διαχείριση εφαρμογών >> Google Play StoreΟ/H mplevris έγραψε:
![]()