Τις κινεζικές τις αναγνωρίζεις από το CN στον κωδικό της ονομασίας...
[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H pitmui68 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω κάτι γιατί μπερδεύτικα... οι δύο συσκευές που πήραν επίσημα stable rom σήμερα και οι τρείς προηγούμενες που είχαν πάρει είναι global stable ενώ οι υπόλοιπες που πήραν είναι με βάση κινέζικη stable rom? Σωστά τα είπα ή έκανα λάθος γιατί έχουμε την ζέστη έχουμε και τις rom να βγαίνουν μέρα παρα μέρα κουδούνιασε το κεφάλι μου.....
-
Να ρωτήσω... Σε Mi 9 με official MIUI 12 (Android 10 εννοείται), αφού ξεκλειδώσω bootloader, μπορώ να περάσω XTRV 11-1O? Και αν ναι, το Format Data είναι υποχρεωτικό?
Ευχαριστώ πολύ! -
Ναι και ναι τη πρώτη φορά...
-
-
1)Πέρασα σταθερή 12 άρα σε note 7 με το τελευταίο twrp καί μου έβγαλε τέσσερις εσωτερικούς χώρους ξαναπέρασα το twrp απτην αρχή κ έστρωσε
2)η κουρτίνα δεν έχει καμία απολύτως διαφορά από την 11αρα δεν άλλαξε( ακόμα έτσι είναι )
το ένα κουλο μετά το άλλο ..
Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό?
Κάθε φορά πού κάνεις διαμόρφωση
dalvik
data
cache ..
δημιουργεί εσωτερικούς χώρους κ όταν κάνεις wipe από recovery τούς σβήνει?
μπορεί να σας μπερδεύει αυτό που λέω αλλά θέλω να καταλάβω πως λειτουργεί
την ώρα που έκανα wipe data έβλεπα τόν εσωτερικό χώρο να εξαφανίζεται από την οθόνη του υπολογιστή μου
(Είχα micro sd διαμόρφωμενη με δύο διαμερίσματα fat32 /ext4 κ την αφαίρεσα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία)
δεν ξέρω αν έχει σημασία αυτό -
@Giannis stathopoulos
Ρύθμισεις / Προβολή / Γραμμή κατάστασης / .. και ενεργοποίησε το κέντρο ελέγχου ..
Πάρε μια κάρτα sd και μην την πειράξεις ( διαμορφώσεις ) και δεν θα έχεις τα προβλήματα που ανέφερες .. -
-
Καλημέρα
Στο κινητό Mi-9T έχω το εξής πρόβλημα.
Εγκαθιστώ τη fastboot rom global 12.0.3, στη συνέχεια το TWRP με τον τρόπο που αναφέρεται και στη συνέχεια την Ελληνική ρομ 12.0.4 αφού κάνω πρώτα Factory Reset και Format Data όμως στην επανεκκίνηση το κινητό κολλάει στο λογότυπο της XTRV. Αν κάνω μόνο Factory Reset τότε προχωρά κανονικά αλλά το TWRP δείχνει με περίεργους χαρακτήρες τα αρχεία και δεν υπάρχει φάκελλος TWRP στον εσωτερικό χώρο του κινητού.
Που είναι άραγε το πρόβλημα; Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου υποδείξει τη ακριβή διαδικασία εγκατάστασης της ελληνικής ρομ; -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0