[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Βρες την από τις ρυθμίσεις - εφαρμογές και δοκίμασε καθαρισμό δεδομένων.
-
Τρέχουσα ενημέρωση (23/10/2020 22:00)
Είναι έτοιμη και η νέα MIUI V12 & MIUI 11 ROM για τa..
HMNote8T_V12.0.1.0.QCXMIXM_v12-10 (Willow)
MICC9e_V12.0.3.0.QFMCNXM_v12-10 (Laurus) -
Στην τελευταία Stable και Beta(android 11) για το mi 10 τα προβλήματα είναι πολλά δεν υπάρχει volte vowifi όταν είμαι σε σύνδεση data 4g και πάω να πραγματοποιήσω μία κλήση πέφτει σε HSPA ενώ σε προηγούμενες εκδόσεις δεν συμβαίνει. Επίσης το έχουμε ξανά αναφέρει με τα ελληνικά στις επαφές...
-
καλησπέρα εχω xiaomi mi 8 global και θέλω να περάσω την ελληνική ρομ αξίζει? ευχαριστώ
-
Πάντα!
-
Στο willow μετα την νεα εκδοση (σε 12 πλεον) δε μπορω να μπω στο recovery. κολλαει στο λογοτυπο Redmi. Επισης κρασαρει το magisk. θα δοκιμασω να κατεβασω και να περασω χειροκινητα νεα εκδοση του manager, αλλα στο recovery πως θα μπω να το περασω
edit: ο magisk manager απεγκατασταθηκε και περαστηκε η τελευταια εκδοση. ανοιγει πλεον. μενει το θεμα με το recovery τωρα..
edit2: με orangefox ολα καλα.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Καλησπέρα παιδιά. Ποιες οι διαφορές με την miui eu ,έχουμε εμείς; Λέω να την δοκιμάσω τι θα χρειαστεί να κάνω;; Τώρα έχω την τελευταία ελληνική stable. Που δεν εδώ πολλά παράπονα πέρα από το που και που δεν αποκρίνεται το κινητό(δεν με ενοχλεί τόσο πολύ πιστεύω θα το φτιάξετε στην επόμενη) και το θέμα με το Region που δεν μπορώ να αλλάξω
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
-
Ο/H alsthomGR έγραψε:
Πέρασα σήμερα την 12.0.5 μέσω του updater και διαπιστώνω οτι η εφαρμογή ,, Υγεία,, δε δουλεύει. Το μήνυμα βγαίνει σφαίρα και συνεχόμενα και δεν προλαβαίνω να το διαβάσω. Μi9t pro
Τι κάνουμε εδώ;
----
Βασικά την απενεργοποιησα. Έκανα και διαγραφη δεδομένων και βλέπουμε
-
βλεπω στι σταθερες ρομ 12 υπαρχει το redmi note 9 pro max ενω απουσιαζει το 9 pro (σκετο) πουλησε στην Ελλαδα το max τοσες συσκευες που υποστηριζεται απο το φορουμ μας ενω το απλο pro οχι? επισης η ελληψι ελληνικου αλφαβητου ειναι εκνευριστηκη μετα απο τοσους μηνες .
-
Τρέχουσα ενημέρωση (27/10/2020 18:10)
Είναι έτοιμη και η νέα MIUI V12 & MIUI 11 ROM για τa..
HMK30SUltra_MI10T_V12.0.3.0.QJDCNXM_v12-10 (Apollo)
HMK305G_V12.0.7.0.QGICNXM_v12-10 (Picasso)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0