Πάντως έψαξα λίγο τι σημαίνει το σφάλμα που δίνει το SP Flash Tool και λέει σαν λύση χρειάζεσαι ειδικό πρόγραμμα για φλάσινγκ από τον manufacturer. Οπότε πιθανόν να υπάρχει κάποιο προγραμμα που προς το παρόν είναι κλεισμένο στα "γραφεία" της Xiaomi (προς το παρόν μόνο ελπίζω). Όντως δεν παίζει να αδειάσει στα κοντά. Αλλά πες ότι πέρασε ένα λογικό χρονικό διάστημα και άδειασε. Τι κάνουμε έπειτα? Επίσης τι είναι το DA?
Redmi Note 8 Pro bricked
-
-
Κωστα,αν θες γραψε στο chat να μιλησουμε προσωπικα
-
Καλησπέρα! Κατάφερα να επαναφέρω το κινητό μετά από αρκετές ημέρες, εγκαθιστώντας την stock rom μέσω SP Flash Tool. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να έχει κανείς Authorised Xiaomi Account, τουλάχιστον απ'όσο ξέρω στην παρούσα φάση. Έχω φτιάξει ένα thread στο forum xda developers με περισσότερες λεπτομέρεις. Δεν ποστάρω link γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται, αλλά ο τίτλος του νήματος είναι:
[GUIDE] [begonia] UNBRICK - stuck on DA mode / Authorised Service Account required
Good luck! -
Βάλε το και εδώ το link.
Βοήθεια είναι. -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Βάλε link, να υπάρχει άμεσα διαθέσιμο
-
Σήμερα ανακάλυψα ότι ένα απο τα προβλήματα που οδηγεί σε μπρικάρισμα της συσκευής ειναι το reboot recovery.
"
- For some reason, writing to recovery and rebooting back to recovery breaks the device entirely, putting it in DA mode. Now, Xiaomi doesn't want to give us authorized accounts to fix our phones, so let's avoid this entirely."Οπότε γενικά μην το χρησιμοποιείται καθόλου. -
Καλημέρα παιδιά.. Μια από τα ίδια και το δικό μου.. Τα έχω όλα εκτος του scatter loading file.. Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να το κατέβασω?
-
Δεν δουλεύει το SP flash tool ακόμα...αυτό που λένε είναι να το αφήσεις να αδειάσει η μπαταρία του και μετά θα ανοίξει
-
για να ξερουν και οι αλλοι, το εστειλα στον κινεζο το κιν μετα το dispute και πηρα τα χρηματα πισω.οποτε ναι ειναι και αυτο μια λυση(aliexpress)
και τωρα θα παρω global απο εδω.για να δουμε ποσο θα αντεξει -
Δεν βάζεις TWRP...το κρατάς μαμά το καινούργιο
-
δεν ξερω αν μπορω
κατι θα με τρωει μεσα μου να δω αν θα περναγε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-