Διαφήμιση

Redmi Note 8 Pro bricked

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• σε κάτι τέτοιο, μου έβγαλε μήνυμα,, (με ΟΤΑ ενημέρωση, )

δεν έγινε επιτυχώς η ενημέρωση.
      Να προσέχουν.
    • ευχαριστω για τις απαντησεις. με οτα πηγα 12, ναι. και ολως παραδοξως εχω twrp!

μπορειτε (για να μην γινει κανα λαθος παλι και τρεχω) να μου δωσετε το λινκ με το τοπικ που εξηγει πως περναω (χωρις μπρικ)
      την twrp (ασχετα που την εχω) κι το ματζισκ σε μιουι 12?
    • Διαφήμιση
    • Θα το ξαναγράψω. Την πρώτη φορά που έβαλα twrp+ root είχα την 11.0.2.0 EEU android 10. Όταν ήρθε η OTA και έγινε 11.0.3.0. το twrp+root είχαν χαθεί και ειχε επανέλθει το original recovery.Τα ξανα πέρασα με επιτυχία μέχρι που λόγω ανυπομονησίας για το miui 12 πέρασα με το XiaoMiTool ver2 την global έκδοση 12.0.2.0 και σε αυτή την περίπτωση το recovery επανήλθε στην original. Πάλι με τον ίδιο τρόπο ξαναπέρασα twrp+root. Η μόνη διαφορά από τις προηγούμενες φορές είναι ότι δεν περνάει το CTS test.Αυτο οφείλεται στα νεότερα ασφαλιστικά κόλπα του android.
    • Βρηκα στο XDA λύση για το CTS profile.Την δοκίμασα και δούλεψε.Το λινκ για όποιον το χρειάζεται. Εγώ χρησιμοποίησα το props για Ινδία.
      Δεν ξέρω γιατί από εδώ δεν μπαίνει, στο XDA δουλεύει. Κάνω copy τις οδηγίες.

SafetyNetFix MagiskHideProps Method

@santoshhh000August 09, 2020********************************************
      1.)Install Busybox and Latest MagiskHideProps module from Magisk Download page
      2.)Install terminal app from PlayStore and reboot
      3.)Terminal app example: details?id=jackpal.androidterm
      4.)Open terminal and type as follows:
      su
      props
      1
      f
      Seek for your OEM(Redmi) and type it's number.
      Seek for your device(Redmi note 8 pro) and type it's number.
      if asked choose number of Android version you want to use
      y
      5.)reboot
      y (to reboot)
      6)Open terminal and type as follows:
      su
      props
      2 (Force BASIC key attestation)
      y (to enable)
      y (to reboot)
    • Ο/H dmakarigakis έγραψε:

Βρηκα στο XDA λύση για το CTS profile.Την δοκίμασα και δούλεψε.Το λινκ για όποιον το χρειάζεται. Εγώ χρησιμοποίησα το props για Ινδία.
      SafetyNetFix-Magi...s-Method-08-09
      Το λινκ δεν δουλεύει, μπορεί να χρειαστεί για άλλη συσκευή.
    • Καλησπέρα σε όλους. Έχω διαβάσει αρκετά εδώ μέσα για 8 pro, κατάλαβα ότι δεν υπάρχει ελληνική ROM για την συσκευή, αν αρχίσεις το "σκάλισμα" εύκολα καταλήγεις με brick κλπ, αλλά δεν έχω καταλάβει εάν μπορώ με κάποιο τρόπο, να ενεργοποιήσω το call recorder. Δεν με ενδιαφέρει αν θα έχω mui 11 ή 12, αν θα είναι το τλφ root ή όχι, μπορώ πχ με twrp να "βγάλω" το google dialer και να βάλω άλλο; Αν δεν έγραψα σε κατάλληλο μέρος την απορία μου, ζητώ συγνώμη.

Ευχαριστώ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nrevenides έγραψε:

μπορώ πχ με twrp να "βγάλω" το google dialer και να βάλω άλλο;
      Το βασικό πρόβλημα είναι στην εγκατάσταση του twrp οπότε μην το ρισκάρεις να το κάνεις.

• Εγώ άλλα είχα καταλάβει, ότι το twrp είναι κάτι που γίνεται, μετά μπερδεύει το θέμα, διάβασα και παραπάνω ότι κάποιος μπήκε σε miui 11 αλλά ήθελε το 12 και μετά έγινε το brick, διαβάζω ένα σωρό πράγματα και έχω μπερδευτεί, διαβάζω κάτι σε μια ομάδα στο telegram ότι έχουν και ένα rom για το note 8 pro και οδηγίες για flash/root (How to Flash TWRP(LR.TEAM) and root Miui in RN8pro – Telegraph), τα έχω χαμένα!
      Πριν λίγες ημέρες, έφτιαξα το note 8T της γυναίκας μου με το XTRV, τι καλά, και call recorder και όλα και ψάχνω για το 8 pro τώρα και απελπίζομαι...
    • Κοίτα το έχω κάνει 2-3 φορές με επιτυχία..
      Τώρα αν θέλεις να ρισκάρεις κράτα το με πολύ χαμηλή μπαταρία για να το σωσεις μετά.

• Φαντάζομαι, ότι εφόσον-εάν γίνει τούβλο, όπως γράφτηκε παραπάνω, να μείνει από μπαταρία και να επανέλθει; Κάτι τέτοιο κατάλαβα.
      Οκ, θα μου πάρει μία εβδομάδα - περιμένω το unlock - και μετά θα το δοκιμάσω, φυσικά θα χρειαστώ βοήθεια!
      Το χρειάζομαι όμως το call recorder, αν δεν το βάλω, είναι και λόγος να κρατήσω εγώ το 8Τ (8Τ 32GB - 8 Pro 128GB).
      Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα επανέλθω.
    • Διαφήμιση
    • Με όλο το θάρρος, όταν θέλουμε να πειράξουμε το κινητό, , root,, είναι κανόνας, δεν αγοράζουμε με cpu mtk.
      Όπως οι περισσότεροι το πούλησα, αφού του είπα: χρήση μόνον με official firmware.