Αξίζει η αλλαγή από stock eea 11.0.3 σε xrtv stable 11.0.5? προσφέρει κάτι περισσότερο?
RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
-
-
Πήρε κανένας την 11.0.4 official eea beta stable;;; εάν ναι εντυπώσεις;;;
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Καλημέρα.
Εχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα, περιμένω 75654906845 ώρες και έχουν μείνει ακόμα 34!
Όμως πρέπει να φύγω σε ταξίδι και όταν επιστρέψω θα έχουν περάσει κατά πολύ αυτές οι ώρες. Θα ισχύει άραγε η αίτησή μου ή θα πρέπει να το ξανακάνω από την αρχή?
Τι λέτε? -
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...
-
Ο/H Souits έγραψε:
-
Ο/H apostolisni έγραψε:
Ο/H Souits έγραψε:
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Εμένα η κάμερα στο pro mode δεν κρασαρει. Το έψαξα λίγο το θέμα που λες και είδα ότι συμβαίνει και σε άλλους, που χρησιμοποιούν άλλη γλώσσα πέρα από τα αγγλικά. Αν το γυρισεις σε Αγγλικά δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
Α οκ τότε... Όσο αφορά την κατανάλωση τελικά δεν ισχύει αυτό που έγραψα... Δυστυχώς... Μετά από πλήρη φόρτιση και έλεγχο έχει ίδια απογοητευτική κατανάλωση στο idle... 2.6% την ώρα....
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Καλησπέρα. Εδώ και λίγες μέρες έχω στα χέρια μου το καινούριο Mi9T Pro. Έχω ένα πρόβλημα στο play store και στις ενημερώσεις. Μου βγάζει εφαρμογές για ενημέρωση όπως το Facebook το οποίο όταν πατάω για ενημέρωση ενώ το κατεβάζει δεν το εγκατεστεί.Το παράξενο είναι ότι έχει μέγεθος 470kb!!! Που δεν είναι φυσιολογικό. Έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις που προτείνει άλλα δεν διορθώνεται το πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι άλλο μπορώ να κάνω;
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Kostas7275 έγραψε:
Καλησπέρα. Εδώ και λίγες μέρες έχω στα χέρια μου το καινούριο Mi9T Pro. Έχω ένα πρόβλημα στο play store και στις ενημερώσεις. Μου βγάζει εφαρμογές για ενημέρωση όπως το Facebook το οποίο όταν πατάω για ενημέρωση ενώ το κατεβάζει δεν το εγκατεστεί.Το παράξενο είναι ότι έχει μέγεθος 470kb!!! Που δεν είναι φυσιολογικό. Έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις που προτείνει άλλα δεν διορθώνεται το πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι άλλο μπορώ να κάνω;
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες