Παιδιά, όταν πάω να ανοίξω το PDC και επιλέγω τη συσκευή, μου βγάζει το μήνυμα "QMI connection not ready, please use USB drvier version 1.00.32 or later and fix the connection before using PDC tool" και δεν με αφήνει να κάνω κάτι. Το δοκίμασα σε 2 υπολογιστές με Windows 10 ( v1909 και v2004) με την ποιο νέα έκδοση QPST 2.7.480. Μήπως ξέρει πως διορθώνεται; Στο Google δεν βρήκα λύση παρά μόνο ερωτήματα από άλλους το πως να λύσουν το θέμα αυτό xD
Ενεργοποίηση VoWiFi Vodafone
-
-
Αν δεν έχεις βρει λύση εμένα δούλεψε με το που επέλεξα στις Επιλογές προγραμματιστών στην Προεπιλεγμένη διαμόρφωση USB το Μεταφορά αρχείων.
Πριν παρόλο που επέλεγα την μεταφορά αρχείων όταν έκανα την σύνδεση με τον υπολογιστή μου έβγαζε κι εμένα το ίδιο σφάλμα, τώρα δούλεψε με τη μία! -
Ο/H MyLord έγραψε:
Αν δεν έχεις βρει λύση εμένα δούλεψε με το που επέλεξα στις Επιλογές προγραμματιστών στην Προεπιλεγμένη διαμόρφωση USB το Μεταφορά αρχείων.
Πριν παρόλο που επέλεγα την μεταφορά αρχείων όταν έκανα την σύνδεση με τον υπολογιστή μου έβγαζε κι εμένα το ίδιο σφάλμα, τώρα δούλεψε με τη μία! -
Ρε παιδια με το Vodafone Wifi Calling(VoWifi) Ενεργο, Υπαρχει περιπτωση να Λαμβανουμε και μυνηματα (SMS)και στις 2 Σιμ????
-
Σίγουρα. Ανεξάρτητες υπηρεσίες ειναι...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Σίγουρα. Ανεξάρτητες υπηρεσίες ειναι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δε λαμβάνεις, δε στέλνεις ή όλα μαζί;
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H jimmynet έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόνο σε Cosmote μπορείς και να λάβεις μέσω WiFi Calling.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0