Όντως με δυνατό πάτημα τα πράγματα είναι καλύτερα. ΕυχαριστώΟ/H Panagiotakis έγραψε:
Καλορίζικο.
Κατά την προσθήκη θέλει δυνατό πάτημα του δακτύλου για να το διαβάσει καλά.
Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
Ο/H user_1024 έγραψε:
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Καλορίζικο.
Κατά την προσθήκη θέλει δυνατό πάτημα του δακτύλου για να το διαβάσει καλά.
-
-
Ο/H tan έγραψε:
Ποιά είναι η τελευταία EEA ROM γιατί βλέπω ότι έχει βγεί η 11.3.5.0 ενώ εχω την 11.3.4.0???
Sent from my Mi 9 Lite -
Δεν καταλαβαίνω άς μας πεί κάποιος που έχει την συσκευή παρακαλώ.
-
-
-
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει στην επίσημα σελίδα της xiaomi, 99% αυτή εκεί που βλέπεις είναι beta stable...μην βιάζεστε να βάλετε νέα ρομ, ειδικά αν είστε με κλειδωμένο bootloader...ή όποια αστοχία κατά την εγκατάσταση ή πρόβλημα στην ρομ, δεν αλλάζει ή θα οδηγήσει σε brick...
-
Μια σημαντική ερώτηση,
Πρός αγνοιά μου δεν ήξερα ότι μόλις παίρνεις καινούργια συσκευή δεν χρειάζεται να διαγράψεις το mi account απλά να κάνεις sign in την καινούργια συσκευή με αποτέλεσμα να φτιάξω καινούργια mi account για το mi 9 lite και την προηγούμενη συσκευή redmi note 4x που έδωσα στην γυναίκα μου.Τώρα το αποτέλεσμα είναι ότι μόλις πάω να φτιάξω mi account για να ξεκλειδώσω τον bootloader μου βγάζει μνμ ότι έχω προσπαθήσει πολλές φορές και πρέπει να περιμένω 6 μήνες!Τί μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση?Το αφήνω ώς έχει και ξεχνάω να ξεκλειδώσω?Θέλω όμως την XTRV !!!Κάποιος παρακαλώ τα φώτα του!Ευχαριστώ! -
-
-
Σε έχει μπλοκάρει τώρα...θες νέα αριθμό κινητού, που να μην έχει ξανά χρησιμοποιηθεί για να φτιάξεις νέο mi account και φυσικά αυτός ο αριθμό να είναι πραγματικός και όχι για έναν μήνα αλλιώς στην πορεία θα σου μπλοκάρει και το mi account
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0