Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
Δοκίμασε να κάνεις μία φόρτιση σε usb υπολογιστή...αν δεν...μάλλον έχει πρόβλημα η θύρα φόρτισης....
-
Το παράξενο είναι ότι σε πολυ-φορτιστή επιτραπέζιο όπου χρησιμοποιώ μόνο την θύρα QC3 και καλώδιο no-name, δεν βγάζει αυτό το μήνυμα.
Ούτε και όταν το φορτίζω από την θύρα USB-A μιας πρίζας ρεύματος, και πάλι με καλώδιο no-name.
Κουφό;
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Καθόλου, έχει τύχει πολλές φορές τα καλώδια ειδικά να έχουν πρόβλημα ή ακόμα και οι φορτιστές
-
-
Πολύ καλή τιμή. Το 5g θα είναι τελική κάνα 100€ παραπάνω ..
-
-
Καλημέρα παιδια. Δεν ξέρω πόσοι παίζετε παιχνίδια με το τηλέφωνο . Τον τελευταίο χρόνο που έφαγα σκάλωμα με ένα , η σουπερ ντούπερ άμολεντ έχει κάνει αποτύπωμα στις μόνιμες ενδείξεις του παιχνιδιού (χειριστήρια , στόχος κλπ ) . Ακόμα και το παιχνίδι να μην έπαιζα , έχει κάνει αποτύπωμα ακόμα και η μπάρα κάτω με τα 3 βασικά πλήκτρα πλοήγησης . Αυτο ειναι χαρακτηριστικό όλων των οθονών ή μόνο των amoled ΄ Μια φορά πάντως η οθόνη στο note 8 της συζύγου είναι μια χαρά . Ζωηρότατη και φωτεινότατη .
Επίσης αν ξέρει κάποιος , εδω και καιρό έχω θέμα με το fb messenger . Ούτε χτυπάει και ούτε βγάζει ένδειξη στο εικονίδιο . Σαν να κοιμάται στο παρακήνιο . Οταν την ανοίξω , σκάνε όλα μαζί .
Στις ρυθμίσεις βλέπω έχει Μπαταρία χωρίς περιορισμούς . miui Global 12.0.7.0 QFCMIXM . Ξέρουμε κάτι ;
Ευχαριστώ -
Ο/H Anritsu έγραψε:
Καλημέρα παιδια. Δεν ξέρω πόσοι παίζετε παιχνίδια με το τηλέφωνο . Τον τελευταίο χρόνο που έφαγα σκάλωμα με ένα , η σουπερ ντούπερ άμολεντ έχει κάνει αποτύπωμα στις μόνιμες ενδείξεις του παιχνιδιού (χειριστήρια , στόχος κλπ ) . Ακόμα και το παιχνίδι να μην έπαιζα , έχει κάνει αποτύπωμα ακόμα και η μπάρα κάτω με τα 3 βασικά πλήκτρα πλοήγησης . Αυτο ειναι χαρακτηριστικό όλων των οθονών ή μόνο των amoled ΄ Μια φορά πάντως η οθόνη στο note 8 της συζύγου είναι μια χαρά . Ζωηρότατη και φωτεινότατη .
Επίσης αν ξέρει κάποιος , εδω και καιρό έχω θέμα με το fb messenger . Ούτε χτυπάει και ούτε βγάζει ένδειξη στο εικονίδιο . Σαν να κοιμάται στο παρακήνιο . Οταν την ανοίξω , σκάνε όλα μαζί .
Στις ρυθμίσεις βλέπω έχει Μπαταρία χωρίς περιορισμούς . miui Global 12.0.7.0 QFCMIXM . Ξέρουμε κάτι ;
Ευχαριστώ
Ισως να γινεται κιολας αυτην την εποχη πιο πολυ επειδη ζεσταίνεται το κινητο και λογο εποχης και λογο του οτι παιζεις "πολυ ωρα".. παραμενει ομως προβλημα με την οθονη (ναι τοχουν αυτο οι amoled)
Και δεν νομιζω να εχει καποιον τροπο να φτιαχτει.. Αν ειναι αυτο.. μπορεις να ψαξεις στο ιντερνετ για τον ορο burn in στα smartphones και θα καταλαβεις..
Οσο για το αλλο ειναι κλασσικο θεμα που εχουν τα χιαομι τον τελευταιο καιρο αποτι εχω καταλαβει, δες μια στις ρυθμισεις εφαρμογων επελεξε το messenger δωστου δικαιωματα παντου ενεργοιποιησε την αυτοματη εναρξη και στις ειδοποιησεις να ειναι ολα ενεργοποιημενα.. οπως επισης μπορεις να πας και ρυθμισεις στην μπαταρια πανω δεξια στις ρυθμισεις κατω στα σεναρια μετα να απενεργοποιησεις την λειτουργια αδρανειας! -
Γεια σας.
Έχει αλλος πρόβλημα με τη σκοτεινη λειτουργία στο messenger και fb? Κάνει σκοτεινά και τα γράμματα και δε ξεχωρίζω τιποτα... -
Ο/H chrisosfp έγραψε:
Γεια σας.
Έχει αλλος πρόβλημα με τη σκοτεινη λειτουργία στο messenger και fb? Κάνει σκοτεινά και τα γράμματα και δε ξεχωρίζω τιποτα...
-
Έβαλα την νέα έκδοση / αναβάθμιση XTRV Stable 12.5.3. Μια χαρά μέχρι στιγμής. Δείχνει λίγο πιο γρήγορη και εύχομαι να διορθώνονται διάφορα bugs. Το bug που υπήρχε να μην μπορείς να σβήσεις παλιές κλήσεις από το ιστορικό γιατί το κρατημένο κλικ σε πετούσε έξω λύθηκε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0