Διαφήμιση

Redmi Note 8 αρχικές εντυπώσεις

• Καλημέρα στο forum.

Κάτοχος RN2, παρέδωσε όμως πνεύμα πρόσφατα η οθόνη και οδεύω προς αγορά νέου xiaomi. Προσανατολίζομαι προς redmi note 8, έχω όμως κάποιες απορίες και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
      1) Είναι μέχρι στιγμής αξιόπιστο; Οι διαδικασίες ξεκλειδώματος και αλλαγής rom έχουν εμφανίσει προβλήματα ή θέματα που μέχρι τώρα δεν έχουν λυθεί; Προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις αλλά και απαιτήσεις, με μια εγκατάσταση xtrv rom θα είμαι ικανοποιημένος.
      2) Σε αυτά τα χρήματα, (σε xiaomi πάντα), υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; Μόνη συγκεκριμένη απαίτηση η ύπαρξη ξεχωριστού slot για sdcard...
      3) Καταλαβαίνω ότι μας ενδιαφέρει η global έκδοση. Σε σκρουτζομάγαζα βλέπω την αναγραφή ΄΄GLOBAL - ελληνικό μενού - EU΄΄. Είναι το ίδιο; Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερα;

Συγχωρέστε με αν έχουν κάπου απαντηθεί όλα αυτά, έψαξα όσο μου επέτρεψε ο πολύ περιορισμένος χρόνος μου.
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ.: Υπάρχει άλλο νήμα για το συγκεκριμένο κινητό; Επειδή βλέπω ότι δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση το παρόν.. :)
    • 1. Ναι, είναι αρκετά και οι διαδικασίες ξεκλειδώματος > TWRP > XTRV είναι οι κλασικές
      2. Με ξεχωριστό sd card slot δύσκολα...
      3. Να κοιτάς αν στο κουτί, το ταμπελάκι με τα τεχνικά στοιχεία είναι στα αγγλικά...αυτά είναι global version, οποιαδήποτε άλλη γλώσσα στο ταμπελάκι απορρίπτεται...
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

1. Ναι, είναι αρκετά και οι διαδικασίες ξεκλειδώματος > TWRP > XTRV είναι οι κλασικές
      2. Με ξεχωριστό sd card slot δύσκολα...
      3. Να κοιτάς αν στο κουτί, το ταμπελάκι με τα τεχνικά στοιχεία είναι στα αγγλικά...αυτά είναι global version, οποιαδήποτε άλλη γλώσσα στο ταμπελάκι απορρίπτεται...
      Ευχαριστώ Nas για τις απαντήσεις.
      Υποθέτω ότι το ΄΄αρκετά΄΄ κολλάει στα προβλήματα, έτσι;
      Μπορείς να μου αναφέρεις τα πιο σημαντικά;
      Θα ήθελα να έχω μια εικόνα, δεν είμαι τύπος που αλλάζω κινητό συχνά και δεν θέλω να την πατήσω, τη στιγμή μάλιστα που μάλλον θα αγοράσω δύο συσκευές (το RN2 prime της συζύγου είναι κι αυτό στα τελευταία του).
    • Διαφήμιση
    • Θέλοντας απλά να βοηθήσω να πω κι εγω που την έχω 4 μήνες τη συσκευή αυτά που δεν μ' αρέσουν :
      1. Δεν λειτουργεί το smart lock που με διευκόλυνε στο να κρατάει τη συσκευή ξεκλείδωτη όταν είμαι στο σπίτι κι έτσι πρέπει συνεχώς να βάζω το 4ψήφιο PIN.
      2. Δεν εμφανίζει τις επαφές της SIM ούτε δίνει επιλογή αποθήκευσης νέας επαφής σ' αυτήν. Αναγκάστηκα να κατεβάσω εφαρμογή απο το playstore.
      3. Στην οθόνη κλειδώματος δεν μου εμφανίζει πλέον το μήνυμα που όρισα (έδινα εναλλακτικό αριθμό τηλεφώνου για την περίπτωση που θα το ξεχνούσα κάπου).
      4. Απ' ότι λένε στο international mi forum την λειτουργία bluetooth & wifi ταυτόχρονα ξέχνα την (εγώ το BT το ανοίγω μόνο μερικά δεύτερα για μεταφορά αρχείου κι έτσι δεν με πειράζει).
      5. Στην επερχόμενη κατά τον Ιούλιο αναβάθμιση σε miui 12 και android 10 παρα λίγο να μας άφηναν απ' έξω, ενώ στο μενού τους έχουν πολλές παλαιότερες συσκευές, αλλά έφαγαν το κράξιμο της ζωής τους απο εκατομ. κατόχους και μας έβαλαν κι εμάς μέσα. Παρ' όλα αυτά έχουν δηλώσει ότι το λογισμικό της κάμεράς μας δεν θα αναβαθμιστεί όπως των άλλων μοντέλων.

Κατα τα άλλα εγώ το πήρα κυρίως για την αξιοπρεπέστατη κάμερα του, και γίνεται ακόμη καλύτερη με εγκατάσταση GCam επίσης και για την ram και την rom του.
      Για να είμαι ειλικρινής προς το παρόν νοιώθω ότι δεν θα ξαναπάρω Xiaomi, εκτός αν διορθωθούν τα σφάλματα με την αναβάθμιση και αναιρέσω.
    • Αν και οντως προκειται για μια καλη κατασκευη εγω αντιμετωπίζω καποια προβληματα που στην δική μου περιπτωση (ετσι οπως το χρησιμοποιώ) ειναι σημαντικα γιατι μου κανουν τη ζωη δυσκολη. Ολα τα θεματα που εχω βρει εχουν να κανουν με το Bluetooth και την συνδεσιμοτητα. Εχει και νημα.
      Προσωπικα θεωρω οτι την πατησα με αυτο το τηλεφωνο που oμως σε καποιος αλλος που δε χρησιμοποιεί bt δε θα εχει προβλημα κανενα
    • Ο/H venioni έγραψε:

@amavroudis Να 'σαι καλά φίλε μου... τελικά με το disable δούλεψε, εγω τόσο καιρό νόμιζα ότι πρέπει να γράψει enable για να δουλέψει και αυτό έκανα.Το volte δουλεύει τωρα θα δοκιμάσω και το vowifi να δω αν δουλεύει κι αυτό.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Που μπαίνεις για να γράψεις αυτα
    • Διαφήμιση
    • Και πως πληκτρολογείς γράμματα (volte & vowifi) αφού μόνο το αριθμητικό πληκτρολόγιο εμφανίζεται στον dialer?
    • Μόνο αριθμούς μου βγάζει. Θέλει κάποιο συνδυασμό πλήκτρων για να βγάλει τα γράμματα?
      π.χ. για το γράμμα v όσες φορές να πατήσω το 8 μόνο οχτάρια μου βγάζει.
    • Διαφήμιση