Έχει παρατηρήσει κανένας να τελειώνει η μπαταρία πιο γρήγορα με το 11; Τουλάχιστο 20% σε redmi note 4x (δεν έχω αλλάξει χρήση, απλά παρατηρώ τη στάθμη στο τέλος της μέρας).
Battery drain miui 11
-
-
Ναι. Είναι πιο ενεργό ότι ακόμα. Θα στρώσει...
-
-
χωρις να πειράξω τίποτε ουτε εγω ουτε η σηζυγος (και εκείνει το χει κολλημενο πανω σε powerbank γενικα και το δουλευει) μετα την αναβάθμιση σε 4 ωρες εχασε 10% απο το βραδυ στο πρωι χωρις να το πειράξω, της σηζυγου τιποτε εγω προσεχω την μπαταρια εκείνη οχι.
Αααααααααααααα
Ξερετε ποτε ερχετε το mi note 10 ελλαδα???? -
καλησπέρα
στο δικό μου (global version miui 11.0.2.0) η κατάσταση είναι δραματική
ούτε 5 ώρες και συνεχείς σβησίματα.
υπάρχει κάποια βοήθεια;; -
Ο/H hsyn έγραψε:
και συνεχείς σβησίματα.
Κάνει επανεκκίνηση; Ή κλείνει τελείως; -
Εχω την τελευταια stable 10 την δικια μας. Τελικα η global 11 ειναι καλη;διαβαζω για battery drain η στρωνει μετα απο 2 μερες το κινητο; ερωτηση δεύτερη αμα οντος ειναι καλη η 11 που μπορώ να την βρω; μονο σε fastboot η υπάρχει και κανονικη; αμα αποφασισω να την βαλω για να μην εχω θεματα πρέπει να κανω format data; και factory reset για να την περάσω;
Ευχαριστώ πολύ -
Ο/H mparaxir έγραψε:
Τελικα η global 11 ειναι καλη;
Αναφέρεσαι σε xtrv;
Ή όντως σε official global rom;
Σε fastboot υπάρχουν μόνο official roms.
Η xtrv σαν custom rom που είναι, είναι μόνο σε zip μορφή και εγκαθίσταται μέσω twrp με τα απαραίτητα wipes... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
Τελικα η global 11 ειναι καλη;
Ή όντως σε official global rom;
Σε fastboot υπάρχουν μόνο official roms.
Η xtrv σαν custom rom που είναι, είναι μόνο σε zip μορφή και εγκαθίσταται μέσω twrp με τα απαραίτητα wipes...
εκτος αμα μου διεφυγε αλλα εχω ρωτησει πολλες φορες τον δημητρη miui art και μου εχει πει 11 xtrv ξ δικια μας δεν εχει βγει -
Έχεις δίκιο. Δε διάβασα πιο επάνω...
Δεν ξέρω αν είναι καλή ή αν έχει battery drain. Περίμενε να σου πούνε.
Αν αποφασίσεις να τη βάλεις και έχεις τώρα custom rom περνάει με miflash σε fastboot και διαγράφεις τα πάντα.
Αν έχεις ήδη official global stable απλά τη περνάς από επάνω σαν αναβάθμιση και δεν χάνεις τίποτα. -
Δικια μας εχω την τελευταια stable 10 aroma. Το θεμα αμα αποφασισω να την βαλω που την βρίσκω την official global 11;στο επίσημο σαιτ της xiaomi;
-
MIUI 11 Global Stable ROM V11.0.2.0.NCFMIXM Released for Redmi Note 4 (Mido) Download & Feedback - Other Devices - Mi Community - Xiaomi
Λίγο πιο κάτω αν κατέβεις έχει και τη fastboot για να τη περάσεις με miflash.
Και έχει και link πώς τη περνάς, αν θέλεις το επίσημο
Detailed Guide to Unlock Bootloader and Flash MIUI Stable/Beta ROM! - Tips and Tricks - Mi Community - Xiaomi
Αλλιώς έχει και το δικό μας εδώ
Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
Μη κλειδώσεις, δε χρειάζεται...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα