[Miui 11 9.11.28] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV ROM για 19 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
αν το κατέβασες απ τον updater πάει στον internal ,όχι στην SD
select storage..... -
Είναι κρυπτογραφημένο το Data Partition, και θα πρέπει να γίνει Format Data (Θα χαθούν όλα από την συσκευή - ακόμη και από τον εσωτερικό χώρο) αν το TWRP Recovery δεν μπορεί να τον αποκρυπτογραφήσει με τον κωδικό που έχεις ορίσει στο Unlock της συσκευής.
-
Μετά απο Format Data εξακολουθεί να ειναι encrypted το περιεχόμενο των υποφακελων του φακέλου /data.Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..
Τώρα που καταλάβαμε το προβλημα, τι μου προτείνετε να κάνω .;; -
Ο/H ronin13 έγραψε:
Μετά απο Format Data εξακολουθεί να ειναι encrypted το περιεχόμενο των υποφακελων του φακέλου /data.
Ο/H sksnpl έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..
Τώρα που καταλάβαμε το προβλημα, τι μου προτείνετε να κάνω .;;
Μετά μπορείς να κάνεις Flash την νέα ROM (Αντέγραψέ την και αυτή στο PC για να μην την κατεβάζεις από την αρχή). -
Έκανα κανονικό format data. Έχω περασμένη την τελευταία έκδοση του twrp.
Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Ευχαριστω πολύ.. Όταν υπάρξει χρόνος για backup και στήσιμο της συσκευής απ' την αρχή θα προχωρήσω με format data..
Προς το παρόν μένω με την 9.11.22....
Ένα ερώτημα που έχω βέβαια, είναι το πώς είχε περαστεί αυτή η rom που έχει τώρα πάνω το τηλέφωνο, εφόσον ειναι κρυπτογραφημένο το Data Partition..;;; -
Ο/H sksnpl έγραψε:
Ευχαριστω πολύ.. Όταν υπάρξει χρόνος για backup και στήσιμο της συσκευής απ' την αρχή θα προχωρήσω με format data..
Προς το παρόν μένω με την 9.11.22....
Ένα ερώτημα που έχω βέβαια, είναι το πώς είχε περαστεί αυτή η rom που έχει τώρα πάνω το τηλέφωνο, εφόσον ειναι κρυπτογραφημένο το Data Partition..;;;
κανε flash το twrp image μεσω εντολές κ fastboot οπως εκανες κ στην αρχη με αυτο το twrp π ηδη εχεις κανε δηλαδη τον 2ο τροπο απο δω TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
λογικα θα στο κανει decrypt οπως κ ναχει! -
Καλημέρα παιδιά,
για tap 4 plus θα βγει pom 11; -
Καλησπέρα, έχω το Mi 9T Pro, όλα καλά με την Rom, απλά έχω μια απορία σχετικά με την διαγραφή / απεγκατάσταση εφαρμογών, παρατήρησα ότι πλέον με παρατεταμένο πάτημα της εφαρμογής ππιγ θέλεις να διαγράψεις και roll στο πάνω μέρος της οθόνης, δεν εμφανίζει το κλασικό εικονίδιο τις διαγραφής, δεν εμφανίζει τίποτα, ωστόσο αν γίνει παρατεταμένο πάτημα βγάζει κάποιες επιλογές και μια από είναι και η απεγκατάσταση. Άλλαξε όντος, η έχω πειράξει κάποια ρύθμιση και δε μου το εμφανίζει πλέον στο πάνω μέρος της οθόνης?
-
Άλλαξε όντως.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0