Επειδή η νέα είναι αρκετά πιο ενεργοβόρα από την προηγούμενη και το σκέφτομαι να γυρίσω και γω. την πέρασες από πάνω dirty ή πήγες με fr?Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Εγώ παίδες γύρισα στην προηγούμενη γιατί σήμερα ανακάλυψα ότι το Netflix δεν έπαιζε εικόνα, μόνο ήχο. Η μπαταρία επίσης είχε τρελή κατανάλωση. Συσκευή mi 9.
[Miui 11 9.12.12] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV ROM για 24 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Dirty, από επάνω.
-
Καλημέρα παιδιά , έχω την προηγούμενη rom και θα εγκαταστήσω την συγκεκριμένη manual , μόλις γίνει η εγκατάσταση πρέπει να κάνω κάτι άλλο όπως clear cache ή κάτι τέτοιο ή προχωράω κανονικά ; Ρωτάω γιατί κάποια στιγμή που έκανα clear τα πάντα και format και πέρασα μετά την rom όλα έτρεχαν πιο ομαλά .
-
-
Κι εγώ γύρισα σε προηγούμενη γιατί δεν έπαιζε το netflix όπως λες και εσύ. Επίσης θέλω να επισημάνω άλλη μια φορά γιατί το πρόβλημά δεν έχει διορθωθεί αν μιλάς και σε καλούν δεν μπορείς να κάνεις εναλλαγή κλήσεων. Δείτε το λίγο παιδιάΟ/H Jordan Nidis έγραψε:
Εγώ παίδες γύρισα στην προηγούμενη γιατί σήμερα ανακάλυψα ότι το Netflix δεν έπαιζε εικόνα, μόνο ήχο. Η μπαταρία επίσης είχε τρελή κατανάλωση. Συσκευή mi 9.
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Και σε μας γιατί δεν παίζει; Υπάρχει κάποια ρύθμιση και δεν παίζει;Ο/H vinc11 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Bug Report: Στο Whyred, απενεργοποιεί όποτε γουστάρει το "διπλό άγγιγμα στην οθόνη για ενεργοποίηση". Το κάνει πάντα όταν μπαίνει στο φορτιστή & μετά όποτε του καπνίσει.
Ενώ εγώ το είχα πάντα στο ON, ξαφνικά δε λειτουργεί. Πάω στο μενού του & το βρίσκω στο OFF!!! Μυστήριο πράγμα...
Καλό βράδυ σε όλους!!! Keep walking!!! -
Δεν συμβαίνει σε μένα, δες μήπως φταίει κάτι άλλο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Σε mi 8 μια χαρά όλα και το Netflix παίζει.για κάνε απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση και δες
-
Το έκανα αυτό που λες, δεν παίζει. Γύρισα μια ρομ πίσω και όλα μια χαρά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0