καλησπερα παιδια θελω να περασω την ελληνικη xtrv εχω ξεκλειδωσει bootloader υπαρχει καποιος οδηγος που να απευθυνεται στο δικο μας κινητο μονο η ακουλουθουμε τον γενικο οδηγο που ειναι στο φορουμ ευχαριστω!!!!!!
Γενική συζήτηση για Mi note 10
-
-
Περνάς twrp από εδώ, έχει και τη περιγραφή για το πώς γίνεται...
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
Μετά κάνεις format data, reboot to recovery, factory reset, reboot to recovery το συνδέεις με υπολογιστή, περνάς τη xtrv στη μνήμη και κάνεις εγκατάσταση μέσα από το twrp. -
περναω το twrp αλλα μολις δινω την εντολη μεσω cmd για να μπει πρωτη φορα στο twrp ανοιγει το κινητο κανονικα και μ εβγαζει στη κεντρικη οθονη με το πιν της καρτας
ακυρο τελικα την περασα και ολα καλα σε ευχαριστω πολυυυυυ -
Ο/H tzome85 έγραψε:
περναω το twrp αλλα μολις δινω την εντολη μεσω cmd για να μπει πρωτη φορα στο twrp ανοιγει το κινητο κανονικα και μ εβγαζει στη κεντρικη οθονη με το πιν της καρτας
fastboot boot όνομα αρχείου ρεκοβερυ.imgOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H giannisgr41 έγραψε:
.φταει που πριν βαλω κανω wipe cashe ,dalvik k system?ειναι κατι αλλο?
-
-
Ο/H tzome85 έγραψε:
1. Γραφει στο 1ο ποστ τι εχει ανεβει απο ρομ ποτε ενημερωθηκε τελευταια φορα και ποιες συσκευες..
2. Ξαναποσταρει καθε φορα απο ενα καινουριο ποστ ο miui_art για το τι ρομ ανεβηκε και ποια συσκευη..
3. Μπορεις να μπεις στο λινκ που εχει ολες τς ρομ και να δεις αν υπαρχει ρομ για το κινητο σου και πια ειναι η τελευταια σου εχει και ημερομηνίες (αν βαριεσαι να ψαχνεις ενα ενα πατας control και F στο pc και ψαχνει την λεξη που θα του δωσεις πχ note10 εαν εχεις firefox η chrome στο smartphone σου κανεις αυτα How to Use Find in Page for Firefox for Android | Firefox for Android Help & Search the web on Chrome - Android - Google Chrome Help find in page το εχουν και οι 2 browsers και ψαχνει παλι την λεξη που θα του δωσεις εσυ στην σελιδα που βρίσκεσαι εκεινη την στιγμη, το ιδιο ισχυει και για mi browser κατω στις 3 γραμμες μετα tools κ μετα find in page) -
Καλημέρα στην παρέα.
Α._ Παρά του ότι έχω βάλει την τελευταία ελληνική ΡΟΜ 20-03-12 ΑΡΩΜΑ , εξακολουθώ και έχω το εξεις πρόβλημα. Όταν πατάω το κουμπί έναρξης κλήσης του τηλεφώνου προκειμένου να μπώ σε recovery mode αυτό δεν γίνεται όπως μεχρι σήμερα με την διαμόρφωση στο redmi pro που σας στέλνω. Βγάζει τέσσερις επιλογές ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ - ΑΘΟΡΥΒΟ - ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ - ΑΠΕΝΕΡΓΗΟΠΟΙΗΣΗ. Εαν μπω βέβαια με την χρήση κουμπιων + & power , τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει λύση;
Β._ Από την χρήση του τηλεφώνου με GLOBAL ROM , τρεις ημέρες και XTRV AROMA διαπίστωσα ότι το τηλέφωνο λειτουργεί πολύ καλύτερα ποιο γρήγορα και έχει βελτιωθεί καταπληκτικά ο χρόνος αποφόρτισης της μπαταρίας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ομαδαΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ REDMI PRO ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙ ΝΟΤΕ 10 -
Καλημέρα στο φόρουμ. Έχω το mi note 10, το έχω ξεκλειδώσει και προσπάθησα να περάσω το twrp_tucana_3.3.1_Q20-02-2020__ss_nt.img. Ενώ δε μου βγάζει κανένα πρόβλημα στο cmd οταν κάνω επανεκίνηση στο recovery με βάζει μέσα στο μαμμίσιο. Οταν προσπαθώ να μπουτάρω κανονικά στο ρομ μου βγάζει λάθος στο system.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; -
@dhmlaz
Εάν πατήσεις το power bottun εκεί που λέει επανεκκίνηση αυτά βγάζει....
Αλλά μήπως δεν το έχεις ενεργοποιήσει από τους προγραμματιστές;;;
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Δε με αφήνει να μπω μέσα στη ρομ. Μου γραφει λάθος συστήματος και μαυρίζει η οθόνη. Το κάνω επανεκίνηση με πατημένο το power αλλά πάλι κάνει το ίδιο. Στους προγραμματιστες τα είχα ενεργοποιημένα.
-
το έστησα πάλι από την αρχή με την μαμμισια. Η επιλογή που υπάρχει σε εσένα για extended power menu δεν υπάρχει σε εμένα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0