Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για Mi note 10

• Ο/H foxy4270 έγραψε:

Ο/H keysmith έγραψε:

ξεκινάει όπως φαίνεται η διάθεση του Miui 12 στις 18/6 για μια πλειάδα συσκευών και σύντομα και τη δικιά μας.

Υπάρχει καμία περίπτωση να ενσωματώνει MIUI dialler/sms-messenger συμβατό με GDPR γιατί αυτός της google δεν παλεύεται..
      για ποιο ακριβως προβλημα μιλας? δεν καταλαβαινω τιποτα
      στις ευρωπαϊκές ρομ το Miui είναι σκιά του εαυτού του. τα τρια σημαντικά component δλδ O dialler (Εφαρμογή που χειρίζεται τις κλείσεις), contacts (Εφαρμογή των επαφών) και σμσ ΔΕΝ ειναι της MIUI αλλά της google Λες και έχουμε stock android (αν ήθελα θα έπαιρνα Mi A3).
      Εχουν σημαντικές διαφορές ευχρηστίας που εμείς που θυμόμαστε Miui μας λείπουν. Και δεν ειναι η "Εγγραφή κλήσης" που δεν έχει ο google dialler αλλά και άλλα να μην τα αναφέρω ένα ένα που την κάνουν απαίσια. Ούτε shotcut επαφή στην επιφάνεια εργασίας της προκοπής δεν μπορείς να κάνεις. Σε αντίθεση με το widget της miui σε αυτό που προσφέρει η google ΔΕΝ μπορείς ούτε direct dial να ορίσεις.. δλδ να το ακουμπας και να καλεί αντί να ανοίγει την επαφή και να σε ρωτάει καθε φορά το ίδιο πράγμα τι θέλεις να κανεις (εκνευριστικό). Και δεν υπάρχει κατι από το play γιατί όλα ειναι widgets που δεν ομαδοποιούνται όπως τα shortcuts. Και άλλα πολλά προβλήματα (διαχείριση δύο sim, προβολή ιστορικού). Σε ΟΛΑ της google είναι πίσω και αυτοί στην xiaomi επέλεξαν αυτήν την αιδία αντί να φτιάξουν το δικό τους να είναι συμβατό με της ευρωπαικές οδηγίες (ας πάει στα κομμάτια το call recording, λες και το χρησιμοποιούσαμε, αρκεί να έχουμε τα άλλα που τα χρησιμοποιούσαμε).

Είπαν (σε forum εξωτερικού διάβασα) όντως ότι στο miui 12 θα το επαναφέρουν σε miui dialler.. άντε να δούμε.
      By Keysmith
      =-=-=-=-=-=-=
      Mi note 10 - 6/128gb
      former devices Xiaomi Redmi 2 pro 2gb
    • Ο/H chrisnik έγραψε:

Στην global κ στην EEA τα miui dialer & messages apps λοιπουν κ εχουν αντικατασταθει απο αυτα της Google που οντως δεν φτανουν σε ποιοτητα της miui. Ειχαν πει οτι θα τα αλλαζαν ξανα με το miui12 αλλα σιγην ιχθύος.... Ειδωμεν
      o dialer για να παιρνεις τηλεφωνο δεν ειναι? τι αλλο μπορεις να κανεις δηλαδη.
      εχω εγω miui dialer
    • Ο/H dhmlaz έγραψε:

MIUI_ART,
      Στέλνω το αρχείο που ζήτησες για το Mi Note 10. Επίσης εκτός από το πρόβλημα της μη λειτουργίας ΟΤΑ, δεν υπάρχει boot animation. Οπότε μάλλον μπορείς να βρείς το πρόβλημα . Ευχαριστώ και αναμένω

Βρέθηκε το πρόβλημα, και από ότι φαίνεται αυτή την φορά διορθώθηκε.
      Σε λίγο δοκίμασε να πας στον Updater και κάνε Έλεγχο Ενημέρωσης.
      Μόλις σου βρει νέα αναβάθμιση επέλεξε να στην κατεβάσει και να την κάνεις εγκατάσταση.

Πες μου αν είναι οκ....
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H foxy4270 έγραψε:

εγω εχω περασμενη την ρωσικη official 11.0.3
      Είναι καλή σαν ρομ ?

Οι εφαρμογές της MIUI (contact, sms, call) έχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με αυτές της google :)
    • Ο/H foxy4270 έγραψε:

Ο/H chrisnik έγραψε:

Στην global κ στην EEA τα miui dialer & messages apps λοιπουν κ εχουν αντικατασταθει απο αυτα της Google που οντως δεν φτανουν σε ποιοτητα της miui. Ειχαν πει οτι θα τα αλλαζαν ξανα με το miui12 αλλα σιγην ιχθύος.... Ειδωμεν
      o dialer για να παιρνεις τηλεφωνο δεν ειναι? τι αλλο μπορεις να κανεις δηλαδη.εχω εγω miui dialer
      Καμια σχεση με αυτους της Google. Πολλοι χρησιμοποιυν την ηχογραφηση που δεν εχει η google. Επισης μηνύματα κ ιστορικο κλησεων συγχρονιζονται οι miui με το mi cloud κ αν γινει κατι δεν χανεις τπτ. Οι Google οχι...
      Mi 11 pro
    • Ο/H foxy4270 έγραψε:

Ο/H chrisnik έγραψε:

o dialer για να παιρνεις τηλεφωνο δεν ειναι? τι αλλο μπορεις να κανεις δηλαδη.εχω εγω miui dialer
      εσύ για να έχεις miui dialler (και όχι τον άθλιο της google) έβαλες από εδώ κάποια rom ή είναι καποια παραεισαγωγή που δεν έχεις την Ευρωπαική rom που έχω εγώ και οι περισσότεροι που το αγοράσαμε από Ελλάδα. :(
      επί του παρόντος για να έχουμε miui dialler, contacts, sms πρέπει α) να ξεκλειδώσουμε bootloader β) να βάλουμε άλλη rom πχ μία από εδώ γ) αν κάνουμε το β να χάσουμε το ΟΤΑ και να έχουμε ξεκλείδωτο boot loader με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια του κινητού (από κλοπή μέχρι..). Δεν είναι τραγικό να αλλάξεις rom καθώς έχεις οφέλη αλλά πολλοί δεν θέλουμε να μπούμε στην διαδικασία.
      By Keysmith
      =-=-=-=-=-=-=
      Mi note 10 - 6/128gb
      former devices Xiaomi Redmi 2 pro 2gb
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H foxy4270 έγραψε:

εγω εχω περασμενη την ρωσικη official 11.0.3
      Είναι καλή σαν ρομ ?
      Οι εφαρμογές της MIUI (contact, sms, call) έχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με αυτές της google :)
      τι να σου πω...εμενα ολες ιδιες μου φαινονται. Εγω ψαχνω διαφορες στην καμερα γι αυτο δοκιμαζω.
    • Ο/H keysmith έγραψε:

Ο/H foxy4270 έγραψε:

Ο/H chrisnik έγραψε:

εσύ για να έχεις miui dialler (και όχι τον άθλιο της google) έβαλες από εδώ κάποια rom ή είναι καποια παραεισαγωγή που δεν έχεις την Ευρωπαική rom που έχω εγώ και οι περισσότεροι που το αγοράσαμε από Ελλάδα. :( επί του παρόντος για να έχουμε miui dialler, contacts, sms πρέπει α) να ξεκλειδώσουμε bootloader β) να βάλουμε άλλη rom πχ μία από εδώ γ) αν κάνουμε το β να χάσουμε το ΟΤΑ και να έχουμε ξεκλείδωτο boot loader με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια του κινητού (από κλοπή μέχρι..). Δεν είναι τραγικό να αλλάξεις rom καθώς έχεις οφέλη αλλά πολλοί δεν θέλουμε να μπούμε στην διαδικασία.
      Ρωσικη rom εχω περασμενη
    • Καλησπερα παιδια εχθες πηρα το xiaomi note 10 128gb 6gb ram μεταχειρισμενο ενος μηνα οπως μου ειπε ο πωλητης...Το κινητο παει σφαιρα αλλα η μπαταρια μου φαινεται οτι τελειωνει γρηγορα...
      Εχω global rom.
      Μεσα σε 4 -5 ωρες με λειτουργεια πτησης εχασε 4 % χωρις χρηση εννοειται.
      Υπαρχει τροπος να την ελεγξω την υγεια ή ειναι κομπλε!
    • Διαφήμιση