ενω ειναι κλειστο πατησα πανω κατω ενταση και συνδεσα καλωδιο. ειδα στις συσκευες οτι συνδεθηκε οπως επρεπε. και ανοιξα miflash να φλασαρω αλλα βγαζει errorΟ/H geoanto555 έγραψε:
σε fastboot δινεις την εντολη.
Προβλημα με εγκατασταση mido
-
-
Μπορείς να ανεβάζεις τα σφάλματα σε φωτογραφία;
Ή και τα flash log... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μπορείς να ανεβάζεις τα σφάλματα σε φωτογραφία;
Ή και τα flash log...
-
-
Well Done
Θέλω να ευχαριστήσω τους geoanto555 amavroudis και ιδιαίτερα τον NasDriver για την πολύτιμη βοήθεια και το χρόνο τους στη λύση του προβλήματος.
Δουλεύει μια χαρά η XTRV V10.2.2.0 και αρχίζω στήσιμο.\
καλή χρονιά με υγειά σε όλο τον κόσμο. -
επιβαιβαιωνω και εγω υπαρχει θεμα πηγα να περασω την τελλευται stable και μου εκανε τα ιδια ποια recovery μπηκε ξερουμε?προσπαθω να κανω restore και δεν γινεται εχω την 3.3.0 απο twpr.
να σημειωσω εμενα μου ανοιξε το κινητο στην 9.1.3 αλλα με τιποτα δεν κανει restore το backup που ειχα κρατησει να βαλω ποιο παλιο recovery? -
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
επιβαιβαιωνω και εγω υπαρχει θεμα πηγα να περασω την τελλευται stable και μου εκανε τα ιδια ποια recovery μπηκε ξερουμε?προσπαθω να κανω restore και δεν γινεται εχω την 3.3.0 απο twpr.
να σημειωσω εμενα μου ανοιξε το κινητο στην 9.1.3 αλλα με τιποτα δεν κανει restore το backup που ειχα κρατησει να βαλω ποιο παλιο recovery?
-
Καλημερες βρε παδια πέρασα επιτελους την σταθερή 10 βλέπω εχουν γινει αλλαγες σε σχεση με την developer.
Τι εννοω στα δυκτια ειχε 2g 3g 4g τωρα γραφει gsm lte και κατι αλλα εγω αυτα δεν τα ξερω δηλαδη σε ορολογια ποια ειναι τα 2g 3g 4g. -
2g. 3g 4g
Gsm 3g 4g/lte
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0