Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, Εντελώς ξαφνικά δεν μου εμφανίζει στις ειδοποιήσεις το μενού επιλογών όταν συνδέω το USB. Μόνο φορτίζει. Επίσης δεν το αναγνωρίζει και το PC. Άλλαξα καλώδιο, άλλαξα PC αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα τι να δοκιμάσω? Ευχαριστώ.
Μενου επιλογων USB
-
-
Βάλε οδηγούς στον υπολογιστή σου.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 -
Δυστυχώς δεν εγινε τιποτα, το πρόβλημα πρεπει να είναι από το κινητο, κανενας υπολογιστης δεν το αναγνωριζει ακομα και σαν αγνωστη συσκευή.Ισως να πειραξα εγω κατι κατά λαθος.
-
Πως το βλέπει μέσα στο device manager στα windows; Ανέβασε screenshot.
-
Καλησπέρα, δεν το βλεπει καθολου, ή το συνδεω ή όχι δεν εμφανιζει τιποτα στο device manager.
-
Είδες καλά; Ούτε κάποια συσκευή με κίτρινο θαυμαστικό;
-
Όχι φιλε μου, δεν εμφανιζει τιποτα, δοκιμασα άλλο καλωδιο αλλα τιποτα, δοκιμασα άλλο pc το ιδιο, όταν συνδεω το usb μονο φορτιζει. σκέφτομαι να το κανω επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα φοβάμαι μην χασω ότι εχω εγκατεστημενο.
-
Μη κάνεις βιαστικές κινήσεις.
Ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι έχεις τώρα επάνω.
Το έχεις ξεκλειδωσει; -
Ναι είναι ξεκλειδωτο
-
Και ένα screenshoot
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μεχρι προχθες λειτουργουσε κανονικα το μενου USB, προσπαθησε η κορη μου να κατεβασει κατι φωτογραφιες και από τοτε κολλησε και δεν ανταποκρινετα με την συνδεση του USB, μονο φορτιζει.
-
Ενεργοποίησε τα developer options και βάλε μέσα τους σαν default το mtp transfer να δούμε τι θα κάνει...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0