Ειμαι καιρό έξω από τα πράγματα κ το community.
Το πρώτο μου ΜΙ ήταν το ΜΙ2S, όπου εκεί είχα custom.
Αργότερα πήρα ένα Redmi Note 3 όπου ειχe global stable.
Με τις custom ήμουν happy...αλλά τώρα κ λόγω του ότι το χρησιμοποιώ για την δουλειά δεν έχω χρόνο για εβδομαδιαία update, όποτε προτιμώ κάτι σταθερό.
Το πήρες από αυτό το μαγαζί; πέρασε τελωνείο;;
Επίσης είσαι σίγουρος ότι είναι το τηλέφωνο global;
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε κάποια από τα σχόλια άλλων αγοραστών..... Υποψιάζομαι ότι είναι China Version.. Κ γι'αυτο μπήκα κ άνοιξα ένα θέμα...
Παρέλαβα κ ξεγελαστηκαμε με το παρακάτω απ' ότι φαινεται:
Το τηλέφωνο είναι China version χωρίς 800 άρα στο 4g το έχουν ξεκλειδώσει και έχουν περάσει global rom. Για σίγουρα πρέπει να δεις το model code που γράφει στο κουτί.
Σχετικά με το τελωνείο, αυτό ήθελα να μάθω αν κάνει το συγκεκριμένο μαγαζί τριγωνική αποστολή.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τις τελευταίες μέρες, πάλευα με τα SMS, Επαφές κ Τηλέφωνο Miui apps...
SMS Miui δεν υπάρχει στο τηλ... Το κατέβασα, Flow εγκατηστασα αλλά crasharei...
Anyway... Τρώω το Google app... Εννοώ βολεύομαι με αυτό....
Σήμερα όμως παρατήρησα ότι όταν με παίρνουν άτομα που είναι ήδη στις επαφές μου... Αλλά του MI account... Δεν αναγνωριζονται....
Όλες αυτές τις ημέρες όταν πήγαινα να πάρω τηλ έπαιρνα μέσο το miui app... Παρατήρησα ότι με το που εμπενα... Ξεκινούσε κανονικα.. Αλλά στα 2-3 sec... Έβγαινε το παρακατω
Να σε βοηθήσω δεν μπορώ γιατί δεν έχω την συσκευή ούτε πρόκειται ποτέ να την αγοράσω, περίμενε να τι δουν οι ειδικοί.
Το κακώς πάει στο ότι τόσα note 8 pro global τηλέφωνα υπάρχουν για πιο λόγο να πάρεις china και Ν έχεις θέματα, με το πιο σημαντικό την έλλειψη Β20.
Τέλος πάντων , εσύ ξέρεις.
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk