Καλησπερα, εχω συνεχως soft brick στο fastboot κατα την εγκατασταση της PixelExperience ROM... Δοκιμασα να flashαρω firmware νωριτερα και να μην... και στις δυο περιπτωσεις μπρικαρε.. Οποτε βρισκομαι σε ενα φαυλο κυκλο που flashαρω παλι την fastboot μεσω FlashTool προσπαθω παλι και ξανα τα ιδια... Τι κανω λαθος?
Mi9 Global Pixel Experience ROM
-
-
Fastboot rom εγκατάσταση με το miflash
Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
Είναι ακόμα ξεκλειδωτος ο bootloader; Για δες το...
Ο/H Ntinos Petsinis έγραψε:
Καλησπερα, εχω συνεχως soft brick στο fastboot κατα την εγκατασταση της PixelExperience ROM...
Τη custom rom τη περνάς μέσω twrp μόνο, το fastboot που κολλάει;;;; -
Δεν εχω θεμα στο τουλ κανονικα ολα εκει.. ναι δεν το κλειδωσα σε καμια προσπαθεια... μετα οταν περασω την TWRP και κανω install τη ROM ενω ειναι επιτυχες δεν την βλεπει και μου λεει No OS οποτε εκανα restart και εμεινε στο fastboot... και μετα παλι απ την αρχη... Στην εγκατασταση της ROM τι κανω λαθος;
-
Αν δεν ανεβάσεις screenshot από το miflash ή και το φάκελο με τη rom δεν μπορεί να σου πει κανένας το λάθος που κάνεις.
Όταν έβαλες το twrp έκανες format data; Μετά έκανες επανεκκίνηση για να δει το twrp τη νέα διαμορφωμένη μνήμη;
Δες αν έχει κλειδώσει κατά λάθος από μόνο του... -
Tωρα ειναι κανονικα ξεκλειδωτο και περναω παλι την TWRP... Οποτε γινεται μετα να μου πειτε τι κανω με σειρα για να δω που κανω λαθος; γιατι το σημειο με το format data και το reboot to recovery το παρελειπα..
-
Τι σου λέει στις οδηγίες εγκατάστασης ο δημιουργός της custom rom που θέλεις να περάσεις; Αυτές τις οδηγίες ακολούθησε για να την εγκαταστήσεις.
-
-
-
Την εχω περασει λεω πιο πανω... το κινητο ειναι ανοιχτο αυτη την στιγμη και με ξεκλειδωτο bootloader
-
Ποιο twrp χρησιμοποιείς;
-
Της ομαδας 3.3.1 απο geoanto555
-
Και ποια pixel περνάς;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0