Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με το κινητό,πριν κάποιο καιρό μου έσπασε η οθόνη οπότε επειδή το κινητό το εχω ήδη 2.5 χρόνια είπα να κάνω μια προσπάθεια να την αλλάξω μόνος μου . Τέλος πάντων για να μην σας κουράζω παρότι μου πήρε κανα δίωρο κατάφερα να την αλλάξω,το θέμα είναι οτι μόλις πήγαινα να το ανοίξω αυτό κολλούσε στο mi logo και μόλις πήγαινε να γράψει powered by android έσβηνε. Δοκίμασα μια δυο μεσοβέζικες λύσεις που βρήκα στο ίντερνετ με το fastboot ή να το αφήσω μια μέρα κλειστό και να ξαναδοκιμάσω αλλά τίποτα. Οπότε παρότι δεν ήθελα να χάσω τα δεδομένα μου ,τα οποία σαν χαζός δεν εχω κάπου back up δεν πίστευα οτι με την αλλαγή της οθόνης θα συνέβαινε κάτι με το λογισμικό , προσπάθησα να το φλασάρω αλλά είδα οτι ο bootloader είναι κλειδωμένος. Προσπάθησα εδω με τον οδηγό να τον κάνω unlock αλλά έχω κολλήσει τώρα σε κάτι που μοιάζει με την περίπτωση 2 του οδηγού.
Μου λέει με μεγάλα γράμματα Couldn't unlock και απο κάτω
Please add your account in MIUI's settings > Developer options > Mi unlock Status
Δοκίμασα κανα 2 φορές μην τυχόν το ξεγελάσω αλλά τίποτα. Το θέμα είναι οτι εγω δεν εχω καν πρόσβαση στο τηλέφωνο για να πειράξω κάποια ρύθμιση. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;
Μου λέει με μεγάλα γράμματα Couldn't unlock και απο κάτω
Please add your account in MIUI's settings > Developer options > Mi unlock Status
Δοκίμασα κανα 2 φορές μην τυχόν το ξεγελάσω αλλά τίποτα. Το θέμα είναι οτι εγω δεν εχω καν πρόσβαση στο τηλέφωνο για να πειράξω κάποια ρύθμιση. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;