Διαφήμιση

Ghosting στην οθόνη

• Ghosting στην οθόνη

Είναι το δεύτερο κινητό από αυτή την εταιρεία που μέσα σε λίγους μήνες η οθόνη εμφανίζει πρόβλημα με pixel ghosting.

Το ίδιο είχε συμβεί με το redmi note 5a, την άλλαξαν στην εγγύηση αλλά και πάλι συμβαίνει.
      Σήμερα πρόσεξα ότι γίνεται και στο 8T. Το αγόρασα τον Νοέμβρη. Η φωτεινότητα από την πρώτη μέρα πάντα στην μέση ρύθμιση

Ούτε θερμαίνεται σε τέτοιο βαθμό που, κατά τη γνώμη μου, να προκαλέσει θέματα.

Συμβαίνει και στα δικά σας τηλέφωνα να εμφανίζουν αυτό το πρόβλημα, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό;
      Είναι τόσο φτηνής κατασκευής οι οθόνες;
      Ή είμαι τόσο γκαντέμης που ακόμα και τα ανταλλακτικά βγαίνουν προβληματικά;
    • Ghosting στην οθόνη

Το κάνει και το note 7 μου. Ξεκίνησε ξαφνικά, μετά από αναβάθμιση επίσημης ROM και δεν το κάνει πάντα, οπότε σκέφτομαι μήπως είναι θέμα της ROM. (Ίσως δεν "καθαρίζει" σωστά την GPU, δεν ξέρω, δεν είμαι γνώστης).

Εσένα πότε το ξεκίνησε; Το κάνει πάντα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Poco F2 Pro 6/128
    • Προχτές το παρατήρησα πρώτη φορά.
      Ήταν αρκετά έντονο μετά από ένα παιχνίδι που έπαιξα για 5 λεπτά. Το παιχνίδι είχε κάτι άσπρες γραμμές κάπου και όταν μετά μπήκα σε chrome μπορούσα να διακρίνω αχνά αυτές τις γραμμές όπου ήταν σκοτεινά τα πίξελ στην εκάστοτε ιστοσελίδα.

Δεν πιστεύω να φταίει η ρομ.
    • Διαφήμιση
    • Ghosting στην οθόνη

Σε εμένα προχθές έγινε νέα αναβάθμιση και δεν έχω δει να γίνεται ξανά. Ίσως δεν το παρατήρησα (αν και ήταν έντονο όταν γινόταν), ίσως ξεπεράστηκε. Θα το παρατηρήσω λίγες μέρες ακόμη και θα γράψω. Αν ήταν (ή είναι) οθόνη θα γίνει ξανά. Παρατήρησε το κι εσύ καλύτερα.

Poco F2 Pro 6/128
    • Με λίγη αναζήτηση είδα σε άλλα φόρουμ ότι τα περισσότερα τηλέφωνα έχουν οθόνη tianma και πολλές εμφανίζουν πρόβλημα.
      Και το δικό μου τέτοια οθόνη έχει. Το βρήκα με τον κωδικό *#*#6484#*#* μετά πάτα software version και θα το δεις κάτω κάτω στην λίστα.

forum.xda-developers.com/redmi…porary-burn-t4017821/amp/

• Ghosting στην οθόνη

Tianma γράφει και το δικό μου. Πάντως μέχρι στιγμής δεν το έχω δει ξανά. Θα φανεί.

Poco F2 Pro 6/128
    • Ghosting στην οθόνη

Είδα ότι το κάνει ακόμη. Δεν είναι τόσο έντονο όσο ήταν με την προηγούμενη ROM αλλά είναι ακόμη εδώ. Ίσως είναι συνδυασμός οθόνης και ROM, δεν ξέρω. Φαίνεται πιο πολύ σε γκρι αποχρώσεις, όχι σε μαύρες και μετά από λίγη ώρα εξαφανίζεται.

Poco F2 Pro 6/128
    • Διαφήμιση