Τή καλησπέρα μου, μετά την τελευταία αναβάθμιση που ήρθε και έκανα ο ήχος σέ κάθε κλήση έχει αλλάξει δεν είναι τόσο καθαρός όπως πρώτα και ακούγονται όλα σέ βάθος υπάρχει κάτι πού μπορώ νά κάνω για νά διορθώθει.. ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας..
Πρόβλημα ακουστικού σε note 7
-
-
Ο ήχος σε κάθε κλήση: αναφέρεσαι στο ακουστικό; Και τι είναι αυτό που σε προβληματίζει; Είναι χαμηλά; Μπάσος; Μπορείς να το περιγράψεις καλλίτερα;
-
Ναι είναι στο ακουστικό ακούγετε σέ βάθος και δεν είναι καθαρός σαν νά τσαφαριζη... έχει πολλά πρίμα
-
Για δοκίμασε να βάλεις σαν region Ελβετία στις ρυθμίσεις.
-
Ok
-
Καμία διαφορά εξακολουθεί τό ίδιο πρόβλημα
-
-
Έχω κάνει το τέστ και είναι όλα καλά
-
Καλησπέρα σε όλους.
Ξέρω πως είναι παλαιό thread αλλά αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το redmi note 7 και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Με οδήγησε εδώ η google καθώς έκανα αναζήτηση. Το πήρα μεταχειρισμένο εχθές και με το που το άνοιξα το πρώτο πράγμα που έκανα είναι τις τελευταίες αναβαθμίσεις.
Το κινητό είναι απείραχτο... το είχε άνθρωπος που δεν θέλει να ασχοληθεί με ξεκλειδώματα και custom roms, οπότε είναι όσο το δυνατόν γίνεται σε εργοστασιακή κατάσταση, και γιατί είναι έμπιστος άνθρωπος, με κάνει χρυσό πως δεν έχει πέσει ποτέ ούτε είχε ποτέ του πρόβλημα.
Όλα τα test στο κρυφό μενού περνάνε κανονικά, χωρίς να εμφανίζει κάποιο σφάλμα.
Τελικά βρήκε κάποιος λύση σχετικά με την ποιότητα του ακουστικού κατά την κλήση; -
Δοκίμασες το κόλπο με την αλλαγή Περιοχής (Region) σε άλλη χώρα όπως Ελβετία για παράδειγμα ?
-
@kogos Βασικά δοκίμασε να καθαρίσεις το ακουστικό εκεί με μπατονέτα και λίγο ισοπροπυλική αλκοόλη. Απαλά απαλά τις κινήσεις σου.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0