Όχι , απ' το skroutz το πήρα. xiaomi-greece.gr/contact-usΟ/H amavroudis έγραψε:
Ποια αντιπροσωπεία; Δεν έχει αντιπροσωπεία η Xiaomi. Επίσημο εισαγωγέα και διανομέα έχει μόνο. Και δεν ασχολείται με κινητά που δεν έχει εισάγει ο ίδιος. Το πήρες από τον επίσημο διανομέα;
Φωτιά σε μπαταρία
-
-
Η infoquest είναι επίσημος διανομέας και όχι αντιπροσωπεία...και από θέμα εγγυήσεων και service καλύπτει μόνο όσες συσκευές έχει διανέμει ή ίδια
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Η infoquest είναι επίσημος διανομέας και όχι αντιπροσωπεία...και από θέμα εγγυήσεων και service καλύπτει μόνο όσες συσκευές έχει διανέμει ή ίδια
-
@chkontog Μπες με τους κωδικούς σου από το Account σου εδώ i.mi.com/?_locale=en και πάρε της φωτογραφίες σου και τα video σου
-
Για βάλε καμία φώτο από την μητρική μπρος-πίσω...αν έχει ζημιές θα φαίνονται
-
Ο/H derveni έγραψε:
@chkontog Μπες με τους κωδικούς σου από το Account σου εδώ i.mi.com/?_locale=en και πάρε της φωτογραφίες σου και τα video σου
edit: Τελικά ήθελε το τηλέφωνο.Τα βρήκα όλα.Thank you -
Αν δεν έχει θέμα κάνε το κινητό πακέτο και στείλε το μου...έχω το ίδιο, θα σου τσεκάρω την μητρική
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
ρωταω διοτι εγω δυσταζω γενικα με τα cloud, θελω απλα την προσωπικη σας αποψη ως πιο εμπειροι και γνωστες τιποτα παραπανω
ευχαριστω
Καλή Ανάσταση -
@fideboras Προσωπικά δεδομένα τα έχεις παραχωρήσει στο ΑΜΚΑ και σε όλους τους οργανισμούς της πολιτείας, της Τράπεζες στο Gmail και σε πάρα πολλούς άλλους, επομένως δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι.
-
Όσον αφορά τα cloud, γενικά έχουν αρκετές ασφάλειες, πρόσβαση 2 επιπέδων κτλ, από εκεί και πέρα το κατά πόσο οι servers είναι ασφαλείς σε επιθέσεις αυτό είναι άλλο θέμα.
Συνήθως το 90% των περιπτώσεων που έχουν παραβιαστεί λογαριασμοί είναι επειδή οι κάτοχοί τους ακολούθησαν κάποιο fhising email ή έδωσαν τον κωδικό τους σε τρίτους -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Για βάλε καμία φώτο από την μητρική μπρος-πίσω...αν έχει ζημιές θα φαίνονται :
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0