Καλησπέρα στο forum. Κάτοχος του RN8 από πέρυσι, με την αρχική global version 11.0.12.0. και χωρίςνα το σκαλίσω καθόλου. Δυστυχώς δεν έχω κάνει τις ενημερώσεις που μου έχουν έρθει από τότε και τώρα έλεγα να κάνω την τελευταία ενημέρωση που μου έχει ερθει (12.0.4.0.) Να προχωρήσω στην ενημέρωση παρά το γεγονός ότι δεν έχω κάνει τις προηγούμενες ή θα δημιουργήσω πρόβλημα στο κινητό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Σ' ευχαριστώ που μου απαντάς τέτοια ώρα φίλε μου. Sorry που επανέρχομαι, το τηλέφωνο όπως το αγόρασα φοράει αυτήν:
MIUI Global 11.0.12. Σταθερή 11.0.12.0 (PCOMIXM)
Για να μην κάνω καμιά χαζομάρα, προχωράω κανονικά στην ενημέρωση?
Σ' ευχαριστώ που μου απαντάς τέτοια ώρα φίλε μου. Sorry που επανέρχομαι, το τηλέφωνο όπως το αγόρασα φοράει αυτήν:
MIUI Global 11.0.12. Σταθερή 11.0.12.0 (PCOMIXM)
Για να μην κάνω καμιά χαζομάρα, προχωράω κανονικά στην ενημέρωση?
Προχωράς κανονικά στην αναβάθμιση.
Έτσι και αλλιώς είναι η επίσημη αναβάθμιση της Xiaomi και μέχρι στιγμής δεν άκουσα τουλάχιστον εγώ κανένα πρόβλημα με την πιο πρόσφατη MIUI 12 ROM.
Προχωράς κανονικά στην αναβάθμιση.Έτσι και αλλιώς είναι η επίσημη αναβάθμιση της Xiaomi και μέχρι στιγμής δεν άκουσα τουλάχιστον εγώ κανένα πρόβλημα με την πιο πρόσφατη MIUI 12 ROM.
Οκ MIUI_ART, να πω την αλήθεια με άγχωσε λίγο το γεγονός ότι, όπως έγραψα πιο πάνω , δεν είχα κάνει τις ενδιάμεσες ενημερώσεις. Ενας φίλος μάλιστα μου πρότεινε hard reset και μετά να κάνω την ενημέρωση (αφού πρώτα πάρω τοπικό αντίγραφο ασφαλείας). Απ' ό,τι βλέπω όμως δεν χρειάζεται.
Οκ λοιπόν, σας ευχαριστώ και τους δύο, προχωράω κανονικά. Καλό βράδυ !
Οκ λοιπόν, σας ευχαριστώ και τους δύο, προχωράω κανονικά. Καλό βράδυ !
Τι έγινε τελικά - όλα πήγαν κατ'ευχήν ?Είναι όλα οκ τώρα ?
Καλημέρα, μέχρι στιγμής όλα καλά, έχω την αίσθηση ότι είναι πιο smooth το κινητό και πιο γρήγορο. Μόνο στο RN8 της συζύγου που έκανα την ίδια αναβάθμιση δεν άνοιγε το viber, εκανε επανεγκατάσταση και όλα καλά. Κατά τ' άλλα όλα ok. Ευχαροστώ κ πάλι για το ενδιαφέρον
Υ.Γ.: Μια τελευταία ερώτηση: Επειδή ενδιαφέρεται φίλος για το RN8 pro, συνεργάζεται καλά ο mediatek με την μπαταρία ή υπάρχουν θέματα? Sorry που ρωτάω εδώ - ευχαριστώ