περάστηκε με καθαρή εγκατάσταση και τώρα το στήνω αύριο λογικά εντυπώσεις
[Miui 12 20.5.13/14] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 26 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
@varitimos84
Καλά , όλο restart του κάνεις ??
Αν είσαι ροοτ , σβηστο bootanimation.zip όπως περιεγραψα πριν , απλώς delete εσύ .. λογικά θα βγει ένα σκέτο μαύρο ή θα γράφει android στη μέση , αλλά μαύρο ..
@kostas_218
ΩΧ , δεν το διάβασες μάλλον αλλά αυτό είναι bug της 12 ακόμα δεν έχει λυθεί σ'αυτες τις 3 πρώτες Beta .. δυστυχώς μάλλον θα πρέπει να στήσεις από την αρχή .. αν δεν κάνω λάθος βεβαίως βεβαίως... -
Σε pyxis όλα καλά εκτός το αντίγραφο ασφαλείας και τη μορφή της ημερομηνίας στην οθόνη κλειδώματος και στη κουρτίνα.
-
-
-
@kostas_218
Δεν το'χω δοκιμάσει και δεν ξέρω .. τσεκαρε μήπως αν έχεις παλιότερο twrp να βάλεις το πιο τελευταίο .. αν έχεις το τελευταίο και με factory reset σε γυρίζει σε twrp πάλι όταν βάζεις την 11 , ίσως θέλει και format data χωρίς να είμαι σίγουρος όμως...
Εγώ θα δοκίμαζα να ξαναβάλω πάλι το twrp κι ας είναι το ίδιο , θα ξαναέκανα εγκατάσταση με factory reset κι αν πάλι τα ίδια τότε θα πήγαινα και σε format data .. -
Όλα καλά σε Μι 8!
Ευχαριστώ! -
-
Σε mi9t μόλις πίσω να μπω σε οποιαδήποτε άδεια εφαρμογής να δώσω δικαιώματα, μου κλείνει και λέει αναφορά σφάλματος. Επίσης το μενού είναι φωτεινό Αλλά μόλις μπαίνω σε κάποια υπομένου γίνεται μαύρο.
-
Ολα εντάξει περάστηκε σε K20 pro..
Ευχαριστούμε όσους ασχολούνται -
3 πραγματακια θελουν ..τον μαστορα τους.σε lavender rmn7 ,το αλφαβητικο ευρετηριο επαφων να ειναι στα..Ελληνικα(πιστευα θα διορθωνοταν σαυτη την αναβαθμηση),το bootamination να γινει βαθυ μπλε βαθυ μαυρο εστω και βαθυ..σκοταδι και αν υπαρχει λυση στο twrp να μην ζηταει κωδικο καθε φορα που το ανοιγ(ω)ουμε καθοτι δεν εχω κανει κρυπτογραφηση συσκευης οποτε δεν μπορω να ξερω και τον υποτιθέμενο κωδικο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0