MIUI 12.0 20.5.21 βγηκε νεα εκδοση
[Miui 12 20.5.13/14] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 26 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
καλησπερα εβαλα την τελευτεα 12.0 20.5.21 σε mi8 lite πριν λιγο αλλα 25 λεπτα και δεν ανοιγει το τηλεφωνο παραμενει στην οθονη mi καμια ιδεα ?
-
Ο/H diskjohn έγραψε:
καλησπερα εβαλα την τελευτεα 12.0 20.5.21 σε mi8 lite πριν λιγο αλλα 25 λεπτα και δεν ανοιγει το τηλεφωνο παραμενει στην οθονη mi καμια ιδεα ?
-
-
-
μεσω τησ εφαρμογης την εκανα
-
-
Αυτό που παρατήρησα: ήδη από τη προηγούμενη, μπορεί και από τότε που έβαλα τη 12, κάποιες φορές με το swipe up δεν με πάει στις ανοιχτές εφαρμογές. Απλά δε κάνει τίποτα. Χάνει την ιδιότητα των full screen display gestures...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Αυτό που παρατήρησα: ήδη από τη προηγούμενη, μπορεί και από τότε που έβαλα τη 12, κάποιες φορές με το swipe up δεν με πάει στις ανοιχτές εφαρμογές. Απλά δε κάνει τίποτα. Χάνει την ιδιότητα των full screen display gestures...
-
-
@diskjohn
Δες εδώ .. [Miui 12 20.5.13/14] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 26 συσκευές
Το αναφερα λόγω της περίπτωσης του φίλου που είχε το ίδιο θέμα σε mi 8 ..
Στη δική μου περίπτωση σε mi8 lite όπως κι εσύ , δεν έχω βάλει κάποιο άλλο twrp να δοκιμάσω , με το δικό μας έχω το ίδιο θέμα που αναφέρατε , απλώς κάνω τις αναβαθμίσεις manually πλέον , δε χρησιμοποιώ updater , αυτό δε θυμάμαι πότε ακριβώς ξεκίνησε αλλά σίγουρα δεν ήταν από την αρχή ..
Κι εσύ θ'ακολουθεις την ίδια διαδικασία manually εκτός αν θες να δοκιμάσεις με άλλο twrp .. εγώ το άφησα έτσι ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0