καμια σχεση.Ο/H dhmlaz έγραψε:
ΙΣΧΥΣ 8400 W
Δυνατο φως να χτυπαει κοντρα στον φακο λεμε...και κοντινα πλανα.Αυτη ειναι μακρυνη.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούκαμια σχεση.Ο/H dhmlaz έγραψε:
ΙΣΧΥΣ 8400 W
Δεν έχω να αντιπαραθεσω τίποτα και ούτε θέλω να κάνω διάλογο για αυτά......Ο/H foxy4270 έγραψε:
Ετσι δε γινεται διαλογος φιλε μουΕαν εχεις να αντιπαραθεσεις καποιο επιχειρημα...εδω ειμαστε να το ακουσουμε.Ο/H babis306 έγραψε:
Φτάνει πια ρε γμτ..... Οποιανου δεν του αρέσει ας το πουλήσει, έλεος.....
Γι αυτο που ρωτησες...δε τιθεται θεμα να ειναι λερωμενος ο φακος η να εχει καποιο προστατευτικο γυαλι.Ο/H keysmith έγραψε:
β) το lens flare ομοίως είναι εντονότερο
πάντως σήμερα πρώτη φορά τεσταρα το δικό μου σε κόντρα φως λάμπας με ΟΛΕΣ τις κάμερες ξεχωριστά και αν και υπάρχει flare δεν είναι τόσο έντονο όσο αυτό της δικιά σου φώτο. Μπορεί να είναι από το τζαμάκι του ίδιου του φακού (της πλάτης του κινητού) που εντάξει τότε είναι σχεδιαστικό ελάτωμα αλλά δεν το βλέπω σε εμενα.. Ο φακός ο ίδιος (κάποιος δεν θυμάμαι ποιος) έχει πιο εντονο flare γιατί μάλλον έχει πιο πολλά "στοιχεία". Θα κάνω περισσότερα τεστ και θα ανεβάσω δείγματα.Ο/H foxy4270 έγραψε:
Γι αυτο που ρωτησες...δε τιθεται θεμα να ειναι λερωμενος ο φακος η να εχει καποιο προστατευτικο γυαλι.Γιατι ανεβασα φωτο απο το γκρουπ στο Telegram Που δειχνει ακριβως το ιδιο προβλημα. Αρα ειναι γενικο το θεμα.Ο/H keysmith έγραψε:
β) το lens flare ομοίως είναι εντονότερο
το μετράω μέχρι το 5 ήταν "σχήμα λόγου". Είναι (εμφανώς) αργό θέλω να πω. Είναι πιο αργό από παρόμοιας τεχνολογίας κινητό (mi 9 lite) με amoled οθόνη που ανοιγει πιο γρήγορα καθώς τα βάλαμε δίπλα δίπλα. Αυτό με την αλλαγή rom είναι στα υπόψιν αλλά θα χάσω το OTA μετά.. Αλλά ας το χάσω αν είναι να βρω την υγειά μου :p.Ο/H tacolla έγραψε:
Keysmith, κάνε υπομονή, ξεκλείδωσε το κινητό σου, και βάλε τη rom της ομάδας.
Σχεδόν όλα τα προβλήματα σου θα λυθούν.
Το κινητό πέφτει μετά, εκτός ίσως απ το δακτύλικο αποτύπωμα, που δυστυχώς αργεί λίγο (όχι όμως 5 δευτερόλεπτα)