Είναι πράγματι νέα εφαρμογή για το Vanced. Αν δεις τώρα το site του vanced στο XDA δεν σου επιτρέπουν να κατεβάσεις το .apk τους και να το εγκαταστήσεις με όποιον τρόπο πιστεύεις ότι θα σου δουλέψει. Προσφέρουν αυτοί εφαρμογή για κατέβασμα του νέου vanced. Ευτυχώς για ginkgo δουλεύει η non-root μέθοδος (έστω και αν είσαι root !).Ο/H miltosdelis έγραψε:
Vanced manager εννοείς το sai η κάποια άλλη εφαρμογή είναι αυτή...;γιατί και εγώ παλαιότερα σε αντροιτ 9 που ήμουν με ματζισκ μάνατζερ μια χαρά έπαιζε το vanced
Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[Miui 12 20.7.2/7.3] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 22 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H miltosdelis έγραψε:
Vanced manager εννοείς το sai η κάποια άλλη εφαρμογή είναι αυτή...;γιατί και εγώ παλαιότερα σε αντροιτ 9 που ήμουν με ματζισκ μάνατζερ μια χαρά έπαιζε το vanced
Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Edit 1o
Τελικά αφού έσβησα και ξανά πέρασα το youtube vanced από το vanced manager apk δεν βλέπω ακόμα ενημερώσεις στο ginkgo μου στην τελευταία rom android 10 είμαι 20.7.3 σημερινή με όλες τις άδειες ανοιχτές συνέχεια
Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Ο/H Green Dragon έγραψε:
Επειδή μου είναι απολύτως απαραίτητο το ραδιόφωνο, που λειτουργούσε μέχρι την 20.6.18, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω;
Π.χ. να περάσω από πάνω την 20.6.18 ή να πάω σε stable;
Εαν δεν χρειάζεται και format, ακόμη καλύτερα
Κατέβασα την προηγούμενη 20.6.18 - όπου λειτουργούσε το ραδιόφωνο και προσπάθησα να την περάσω από πάνω.
Το αποτέλεσμα ήταν συνεχόμενα reboot στο recovery. Και τώρα τι κάνουμε;;;;
Η πρώτη σκέψη είναι να περάσω την 20.7.2 σε μία microsd κάρτα και να την εγκαταστήσω. Δεν ξέρω αν αυτό θα με ξεμπλέξει.
Καμμία ιδέα παιδιά;;; τι προτείνετε;;;Mi 9 lite
Miui 12 - 20.7.23 beta -
έχεις σίγουρα το τελευταίο TWRP?
αν θέλεις να αποφύγεις format προσπάθησε να ξαναβάλεις την τελευταία -
Ο/H xnikos έγραψε:
έχεις σίγουρα το τελευταίο TWRP?
αν θέλεις να αποφύγεις format προσπάθησε να ξαναβάλεις την τελευταία
Τουλάχιστον τώρα έχω τηλέφωνο. Δεν έχω βέβαια ραδιόφωνο που το χρειάζομαι, αλλά τι να κάνουμε;
Θα περιμένω την επόμενη έκδοση, μήπως και διορθωθεί. Σε ευχαριστώ @xnikosMi 9 lite
Miui 12 - 20.7.23 beta -
-
@ovelix11
Θ'αργησει ακόμα .. η πρώτη stable θα είναι ακόμα πίσω από την developer που ήδη φοράς ..
Καλύτερα με τη δεύτερη stable .. anyway όμως , αν βγει μετά από ενάμιση μήνα η πρώτη stable βαλ'τη , αν βγει σε δύο βδομάδες ασ'τη και περίμενε την επόμενη .. -
-
-
Εχω εγκατεστημένη στο κινητό μου (redmi note
stable rom ακολουθώντας όλη την διαδικασία.(ξεκλείδωμα, εγκατάσταση κ.λ.π.) Τώρα για να εγκαταστήσω εβδομαδιαία rom τι πρέπει να κανω.;
-
Σε ποιο redmi note αναφέρεσαι;
Ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο. Ποια θέλεις να βάλεις; -
Εχω εγκατεστημένη στο κινητό μου (redmi note
stable rom ακολουθώντας όλη την διαδικασία.(ξεκλείδωμα, εγκατάσταση κ.λ.π.) Τώρα για να εγκαταστήσω εβδομαδιαία rom τι πρέπει να κανω.;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα