Οχι, δε το διάβασα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν θυμάμαι να έχω ενεργοποιήσει κάτι τέτοιο. Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αυτό το διαβάσατε στην αρχική ανακοίνωση ?Ο/H FlyingDonkey έγραψε:
Εχω την εντύπωση ότι καταναλώνει πολύ περισσότερη μπαταρία. Σε nitrogen. Επίσης κολλάει ίσως λίγο μεταξύ των οθονών στο home screen
Είναι ανακοίνωση που έβγαλε το xiaomi.eu από το Source που έχουμε στις ROM.Αν έχετε ενεργοποιήσει τα Super Wallpapers, σε μερικές παλιές συσκευές που έχουν αδύναμο επεξεργαστή ίσως να προσθέτει Lagg και θα πρέπει να τα απενεργοποιήσετε...New - Enabled Super wallpapers for all supported devices by xiaomi.eu
ATTENTION: This feature might cause certain issues like lagging, heating up or battery drain - it's your choice! If don't you want to use it, you can use normal wallpapers, but don't complain about these issues, if would they happen on your device. Any complain about that on the forum might just get banned. Thanks!
Fix - DRM-protected content couldn't be displayed normally (Redmi Note 8 - disabled Widevine L1 for now, it'll be added back when Global Android 10 is released for this device)
![]()
Edit: Επανέρχομαι. Αν υπάρχει κάποια επιλογήon off δε την βρήκα πρόχειρα που αναζήτησα. Αν εννοείται ότι έχω επιλέξει από τα super wallpapers τότε όχι δεν έχω επιλέξει. Έχω wallpaper φωτογραφίες που αλλάζουν κάθε φορά που ξεκλειδώνει η συσκευή όπως όμως και πριν την νέα αναβάθμιση.
Επαναλαμβάνω ότι Δεν είμαι σίγουρος για την επιπλέον κατανάλωση, σήμερα είναι η πρώτη μέρα χρήσης. Από πλήρως γεμάτη έχω φτάσει στο 22% από της 12:30 δεν έχει κλείσει η οθόνη με gps γιατί ταξιδεύω. Απλά έχω την αίσθηση ότι θα κρατούσε λίγο παραπάνω. Θα το δω όμως.