Διαφήμιση

[JOYEUSE] Οδηγος μεταβασης απο EU σε GLOBAL + root (OLD)

• απο εδω και περα για να περασεις αναβαθμισεις χρειαζεται να εγκαταστησεις twrp και απο εκει μεσα τις κανεις.. κλασικα δλδ απο εδω και περα..
      δεν υπαρχει κατι official σε twrp για την ωρα. 2 unofficial εκδοσεις. εχω δοκιμασει και λειτουργω με την μια. αναφορα σχετικα στο post 39..
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Ρωταω απλα γιατι γραφει περασμα με φαστμπουτ .δηλ. την περναω με την επισημη εφαρμογή η με αρχειο οπως περιγραφεις στην αρχη του φορουμ.η καθομαι σταθγα μου; :P
    • ειναι λαθος η περιγραφη. στην αρχη κυκλοφόρησε σε fastboot κι αυτη. αλλα επειδη υπηρχε προβλημα στην εγκατασταση της την απέσυραν και την κυκλοφορησαν σε recovery...
      ο οδηγος στην αρχη ειναι ΜΟΝΟ για την 11.0.4.0
      για να την περασεις οπως σου ειπα πριν, θα πρεπει να βαλεις custom recovery πρωτα και απο εκει μεσα να την κανεις Install.
      αυτος ειναι και ο ορθολογικος τροπος εγκαταστασης custom rom. αυτο με το fastboot ηταν προσωρινη λυση απο .eu
    • Διαφήμιση
    • υπαρχει καμια εξελιξη σε twrp για την συσκευη μας? αυτο που αναφερετε στο ποστ 39 ειναι ενταξει?
    • Δυο unofficial κυκλοφορούν μόνο.
      Σχετικό είναι το οκ.. προσωπικά που το έχω τόσο καιρό δεν με παρουσίασε το παραμικρό. Και από όσα έχω διαβάσει, ειδικά στο .eu, δεν έχει κανένας πρόβλημα. Από εκεί και πέρα για την ώρα έχει μόνο την 11.0.5.0 που δίνει ενημέρωση της ασφάλειας μόνο. Εσύ αποφασίζεις.
    • Καλησπερα εγώ που είμαι με miui global 11.0.5.0(QJZMIXM) τι επιλογές έχω για root?μιας και βλέπω ότι ο οδηγός είναι μόνο για 11.0.4.0...μονο root με ενδιαφέρει κυρίως όχι custom rom/recovery σε πρώτη φάση το κινητό τα σπάει όπως ειναι
    • Ο/H friedman21 έγραψε:

Καλησπερα εγώ που είμαι με miui global 11.0.5.0(QJZMIXM) τι επιλογές έχω για root?μιας και βλέπω ότι ο οδηγός είναι μόνο για 11.0.4.0...μονο root με ενδιαφέρει κυρίως όχι custom rom/recovery σε πρώτη φάση το κινητό τα σπάει όπως ειναι
      χωρις να ειμαι ειδικος μαλλον κανεις downgrade σε 11.0.4.0 αλλα δεν ξερω αν εχει θεμα μπρικαρισματος.μην κανεις κατι αν δεν σου πουν θετικα οι ποιο εμπειροι στην συσκευη αυτη.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H friedman21 έγραψε:

Καλησπερα εγώ που είμαι με miui global 11.0.5.0(QJZMIXM) τι επιλογές έχω για root?μιας και βλέπω ότι ο οδηγός είναι μόνο για 11.0.4.0...μονο root με ενδιαφέρει κυρίως όχι custom rom/recovery σε πρώτη φάση το κινητό τα σπάει όπως ειναι
      1o ποστ, οδηγος για root.
      Για ασφαλεια, ξεκλειδωσε πρωτα το bootloader..
      Κατεβαζεις την fastboot (Fastboot V11.0.5.0.QJZMIXM) και προχωρας οπως ο οδηγος για root.
    • Ο/H baxalo έγραψε:

Ο/H friedman21 έγραψε:

1o ποστ, οδηγος για root.Για ασφαλεια, ξεκλειδωσε πρωτα το bootloader..
      Κατεβαζεις την fastboot (Fastboot V11.0.5.0.QJZMIXM) και προχωρας οπως ο οδηγος για root.
      με αυτην την ρομ αν 11.0.5.0 αν προχωρησω με τα βηματα ρουτ θα γινει ταυτοχρονα αναβαθμηση?τωρα ειμαι με τημ 11.0.4.0.
    • @stauros2653

οχι. για να πας απο 11.0.4.0 σε 11.0.5.0 μονο με εγκατασταση custom recovery και απο εκει μεσα περασμα της ρομ (11.0.5.0) και μετα περασμα magisk στο καπακι.
    • Ακολούθησα τις οδηγίες και δουλεύει άψογα το ροοτ ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά..2 ερωτήσεις μόνο
      ισχύει ακόμα ότι αμα δώσω ροοτ σε file manager τουβλιαζει το κινητό?
      Και δεύτερον τώρα με τις αναβαθμίσεις τι παίζει μπορώ να τις κάνω κανονικά από το κινητό η πρέπει να τις περνάω εγώ χειροκίνητα?
    • Διαφήμιση
    • Το πρόβλημα με τα δικαιώματα υπερχρήστη στο file manager είναι για το 9s (curtana), στο 9pro (joyeuse) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (εννοείται βέβαια πως ξέρουμε τι πειράζουμε).
      Τώρα για τις αναβαθμίσεις.
      Να προτιμάς αυτές που είναι για recovery. Όταν βγαίνει κάποια για πέρασμα από recovery, την περνάς από εκεί.