το λέω από την πλευρά ότι από 11.07 σε 11.04 μην με το γύρισμα έχουμε κάνα Μπρικ.. όχι για άλλο λόγο.δεν υπάρχει θέμα δλδ?Ο/H polo έγραψε:
Έχει βγει και 11.0.7 πάντως custom.
Αν και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι διαφορετική εμπειρία χρήσης σου δίνει η 11.0.7 που λες ότι έχεις, από την 11.0.4 ώστε να την λες παλιά.
[JOYEUSE] Οδηγος μεταβασης απο EU σε GLOBAL + root (OLD)
-
-
εσυ απο την στιγμη που εισαι στην 11.0.7.0 και απο τη στιγμη που εχει κυκλοφορησει, (εστω unofficial) twrp, δε θα πας βαση αυτου του οδηγου. θα πας κατευθειαν στην custom 11.0.7.0 μεσω twrp.
αυτος ο οδηγος ειχε βγει γιατι μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν ειχε κυκλοφορησει καποιο twrp και αναγκαστικα για να περασεις την τοτε (11.0.4.0) custom το εκανες με εγκατασταστη τυπου fastboot.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
To twrp για να περάσω την 11.0.7 ποιο είναι το τελευταίο?
-
-
Παίδες επειδή σπάει νεύρα η ειδοποίηση με το update έχω κάνει ροοτ σύμφωνα με τον οδηγό είμαι αυτή την στιγμή με την 11.0.5.0 για να περάσω την 11.0.7.0 QJZMIXM πρέπει να περάσω TWRP-3.4.1B-joyeuse-fix.img σύμφωνα με τον οδηγό του αρχηγού baxalo σωστά?μετά που βρίσκω το zip τις επίσημης 11.0.7.0 . Μην το κατεβάσω από πουθενά άκυρα και βάλω το κινητό στον τοίχο με τσιμεντακι κρίμα ειναι
-
παιδιά βοήθεια πέρασα το αρχείο TWRP-3.4.1B-joyeuse-fix.img σ και μου έβγαλε μήνυμαthe system has been destroyed και δεν αντιδράει δεν κάνει τίποτα δεν μπαίνει πουθενά...αν το δει κάποιος βοηθήστε γιατί έχω φρικάρει..το bootloader ήταν ξεκλείδωτο με επίσημο τρόπο και είχα κάνει root σύμφωνα με τον οδηγό
-
ποια ακριβως ειχες πριν περασεις το twrp? EU ή Global?
οταν περασες το twrp απο το adb, εκανες μετα στο καπακι boot στο recovery?
το μυνημα στο εχει βγαλει μηπως οταν πηγες να περασεις τη rom ή μετα την επανεκκινηση στο twrp?
κρατα παρατεταμενα το power μεχρι να κλεισει και μετα πατα και κρατα το power + vol down να μπει σε fastboot.
συνδεσε το κινητο με τον υπολογιστη, ανοιξε cmd και πανε στον φακελο του adb
fastboot devices (να δεις αν βλεπει την συσκευη σου)
fastboot continues
αναμονη να δεις αν θα μπουταρει κανονικα..
αν οχι τοτε περνας με Miflash την official fastboot version...Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ο/H baxalo έγραψε:
ποια ακριβως ειχες πριν περασεις το twrp? EU ή Global?
οταν περασες το twrp απο το adb, εκανες μετα στο καπακι boot στο recovery?
το μυνημα στο εχει βγαλει μηπως οταν πηγες να περασεις τη rom ή μετα την επανεκκινηση στο twrp?
κρατα παρατεταμενα το power μεχρι να κλεισει και μετα πατα και κρατα το power + vol down να μπει σε fastboot.
συνδεσε το κινητο με τον υπολογιστη, ανοιξε cmd και πανε στον φακελο του adb
fastboot devices (να δεις αν βλεπει την συσκευη σου)
fastboot continues
αναμονη να δεις αν θα μπουταρει κανονικα..
αν οχι τοτε περνας με Miflash την official fastboot version...
την global είχα ..έκανα καπάκι βοοτ στο recoverz ναι..μετά την εγατάσταση twrp μου το έβγαλε -
προφανως την official global και οχι απο την custom απο xiaomi.eu, σωστα?
δοκιμασε αυτο με το fastboot και αν οχι, περνα την official fastboot με το miflashΔημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
official global ναι αυτο εκανα λαθος?
unknown command continues
θα δοκιμασω το miflash
σε υπερευχαριστω -
δε ξερω γιατι σε "ρημαξε" το bootloader..
ξεμπρικαρε το και βλεπουμε..
V11.0.7.0.QJZMIXM (official Global)
(continue.. εβαλα ενα επιπλεον s στο τελος)
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Χαχαχα δεν πειράζει την πέρασα τελικά με fastboot ευτυχώς δεν χρειάστηκε να κλειδώσω ούτε να κάνω , format θα μείνω χωρίς twrp δεν πειράζει ίσως να μην είναι συμβατό με τα καινούργια update δεν ξέρω...σε υπέρ ευχαριστώ και πάλι με έσωσες να είσαι καλα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες