Αν έχουν την EEA επάνω, θα περιμένεις λίγο ακόμα.Ο/H stauros2653 έγραψε:
στα δυο 9προ μου ξεραηλα,καμια αναβαθμηση.(joyeusee)
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑν έχουν την EEA επάνω, θα περιμένεις λίγο ακόμα.Ο/H stauros2653 έγραψε:
στα δυο 9προ μου ξεραηλα,καμια αναβαθμηση.(joyeusee)
Αυτή είναι Recovery ROM και όχι FastBoot ROM.Ο/H Constantinos Kontis έγραψε:
καλησπερα ειδα οτι βγηκε αυτη sourceforge.net/projects/xiaom…ZMIXM_v12-10.zip/download .Τωρα ειμαι με την 11.4 του πρωτου ποστ,δεν εχω root ουτε και twrp.Πως φλασαρω την 12?Αποσυμπιεσα το zip αλλα μεσα δεν εχει .bat για fastboot απο windows....
Εχεις δλδ την .eu έκδοσηΟ/H Constantinos Kontis έγραψε:
καλησπερα ειδα οτι βγηκε αυτη sourceforge.net/projects/xiaom…ZMIXM_v12-10.zip/download .Τωρα ειμαι με την 11.4 του πρωτου ποστ,δεν εχω root ουτε και twrp.Πως φλασαρω την 12?Αποσυμπιεσα το zip αλλα μεσα δεν εχει .bat για fastboot απο windows....
Ποστ 39Ο/H Constantinos Kontis έγραψε:
ναι εχω την .eu 11.0.4 .Απο οτι βλεπω δεν υπαρχει ακομα TWRP για το joyeuse ....
ποιον κωδικο ασφαλειας εννοει?Ο/H baxalo έγραψε:
Στο σημειο αυτο βαζεις και τον κωδικο ασφαλειας σου για να γινει decrypt η εσωτερικη μνημη (πληκτρολογεις το κωδικο και πατας enter απο το πληκτρολογιο)
Το επομενο βημα που πρεπει να προσεξεις ειναι οταν ειναι να περασεις τη rom. Θα κανεις πρωτα unmount τα Data και Caches απο το μενου Mount.
To TWRP είναι Recovery που χρειάζεται οποσδήποτε για να κάνεις Flash μία Custom ROM όπως για παράδειγμα η Ελληνική XTRV.Ο/H elpa02 έγραψε:
εχω μπερδευτει λιγο διαβαζοντας αυτο το thread. Ποια η διαφορα twrp και magisk? Χρειαζονται και τα 2? Προβληματα με εφαρμογες τραπεζων θα εχουμε?
σε οσα τηλεφωνα εχω φλασαρει custo rom μονο το twrp περναγα μεχρι τωρα.