@koulis13 εχεις καποιο link γιατι δεν το βρησκω....thnxΟ/H koulis13 έγραψε:
Εγκατάσταση TWRP (σκέφτομαι να εγκαταστήσω το latest Mauronofrio's TWRP)
[JOYEUSE] Οδηγος μεταβασης απο EU σε GLOBAL + root (OLD)
-
-
Καλημέρα. Σήμερα τελείωσε η αναμονή, ξεκλείδωσα bootloader και πήγα να βάλω TWRP-3.4.1B-joyeuse-fix.img για να περάσω xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V12.0.1.0.QJZMIXM_v12-10
Έκανα
c:\adb>fastboot flash recovery TWRP-3.4.1B-joyeuse-fix.img
target reported max download size of 805306368 bytes
sending 'recovery' (40020 KB)...
OKAY [ 0.874s]
writing 'recovery'...
OKAY [ 0.188s]
finished. total time: 1.073s
και στη συνέχεια μόλις έκανα
c:\adb>fastboot reboot
rebooting...
finished. total time: 0.001s
πήρα "The system has been destroyed" press power button to shutdown και δεν κάνει τίποτα. Κάνει ρεσταρτ και κατευθείαν σε αυτό το μήνυμα.
Πως θα το επαναφέρω;
Με - και power μπαίνω σε fastboot αλλά δεν βλέπω κινητό στον υπολογιστή ούτε adb devices
Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια βοήθεια. -
Αυτο έγινε γιατί δε μπήκες twrp αμέσως μετά. Διάβασε καλά τον οδηγό.
Τώρα πας πρώτη σελίδα και κανείς τα βήματα που λέει για 11.0.4.0
Το πρώτο κομμάτι δλδ του οδηγού. Μόλις μπει ξαναδοκιμαζεις twrp ακολουθώντας καλά τα βήματα.
Δε σου λέω να περάσεις τώρα official fastboot γιατί θα χάσεις το L1.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ο/H Constantinos Kontis έγραψε:
Ο/H koulis13 έγραψε:
Εγκατάσταση TWRP (σκέφτομαι να εγκαταστήσω το latest Mauronofrio's TWRP)
-
Σε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Θα το δοκιμάσω το βράδυ γιατί φεύγω για δουλειά. Απλώς ανησυχώ για το ότι δεν βλέπει το pc το κινητό. Ελπίζω να γίνει με αυτό τον τρόπο. Θα ενημερώσω.
-
Ο/H koutsou έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Θα το δοκιμάσω το βράδυ γιατί φεύγω για δουλειά. Απλώς ανησυχώ για το ότι δεν βλέπει το pc το κινητό. Ελπίζω να γίνει με αυτό τον τρόπο. Θα ενημερώσω.
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Η ταλαιπωρία που έχω περάσει με αυτό το κινητό να του περάσω twrp πραγματικά δεν την έχω ξανασυναντήσει σε όλα τα προηγούμενα xiaomi η άλλες μάρκες.είχα προσπαθήσει και παλιά το προσπάθησα και τώρα (ηθελα να περασω xtrv) και είχα πάλι τα ίδια the system has been destroyed..δεν ξέρω τι δεν πάει καλά το περνάω γράφω fastboot reboot κρατάω το volume + και πατάω enter το κινητο δεν το σκέφτεται καν πετάει το μήνυμα κατευθείαν..περνάω το αρχείο από το post 39 υπάρχει κάποιο άλλο twrp ρε παιδιά που μπορώ να περάσω να δοκιμάσω γιατί από ότι φαίνεται το κινητο μου δεν γουστάρει αυτό το αρχείο
-
Ο/H friedman21 έγραψε:
Η ταλαιπωρία που έχω περάσει με αυτό το κινητό να του περάσω twrp πραγματικά δεν την έχω ξανασυναντήσει σε όλα τα προηγούμενα xiaomi η άλλες μάρκες.είχα προσπαθήσει και παλιά το προσπάθησα και τώρα (ηθελα να περασω xtrv) και είχα πάλι τα ίδια the system has been destroyed..δεν ξέρω τι δεν πάει καλά το περνάω γράφω fastboot reboot κρατάω το volume + και πατάω enter το κινητο δεν το σκέφτεται καν πετάει το μήνυμα κατευθείαν..περνάω το αρχείο από το post 39 υπάρχει κάποιο άλλο twrp ρε παιδιά που μπορώ να περάσω να δοκιμάσω γιατί από ότι φαίνεται το κινητο μου δεν γουστάρει αυτό το αρχείο
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
αυτα διαβαζω και δεν με βλεπω να περναω twrp .....ειναι και εποχη lockdown,δεν ειμαστε για μπελαδες!θα περιμενω την 12 fastboot νομιζω.
-
αν εχετε θηκη στο κινητο, βγαλτε την πριν. να πατιεται καλα το vol+..
προσωπικα εχω δοκιμασει οτι κυκλοφορει σε custom recovery. με κανενα δεν ειχα αυτο το θεμα.
χαχαα.. σωστο κι αυτο @Constantinos Kontis
@friedman21
OF recoveryΔημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ο/H baxalo έγραψε:
Ο/H friedman21 έγραψε:
σε υπερευχαριστώ
-
στο εχω ανεβασει στο προηγουμενο ποστ.
αυτο που σε ειπα πριν και για την θηκη, ισχυει.. τωρα που γαφω μπορει να εκανα 5 restart μεχρι να μπω στο twrp γιατι δεν επιανε το vol+ xaxaxa.. ξηλωσα την θηκη (εχω την διαφανη που ειχε η συσκευασια) και επιασε με τη μια.απλα στν διαδικασια να περασεις πρωτη φορα το twrp εχεις μια ευκαιρια να πιασει ο συνδυασμος. αρα!
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες