Νομιζομενος οτι η σύνδεση του τηλεφώνου με κάποιο λογαριασμό πχ στο Google με ένα gmail σκοπό έχει να αποθηκεύει τα δεδομένα του τηλεφώνου κάπου εκτός και να τα επαναφέρουμε αν κατι παει λάθος στο τηλέφωνο. Με αυτό το σκεπτικό έχω το ρίζακι μου συνδεδεμένο με δυο λογαριασμούς ένα gmail Kai αυτό που θέλει να δημοιουργησει με τη xiaomi. To πρόβλημα μου ποιο ειναι? παρατήρησα στη προσπάθεια μου να φτιάξω μια ομάδα με επαφών να μην μπορώ. Γιατί ενώ οι επαφές που θέλω τις οποίες βρίσκω επιλέγω και τις στέλνω στη ομάδα ειναι επτά σε αυτή εμφανίζονται οι τέσσερις γιατί αυτές Ειναι λέει στο λογαριασμό google. Επίσης αν κάνω νέα επαφή με ρωτά σε ποιο λογαριασμό τη θέλω. Κάπου έχω χάσει τη φιλοσοφία αυτής της δυνατότητας δηλαδή της σύνδεσης του τηλεφώνου με λογαριασμούς. Μου δίνει τη αίσθηση οτι χάνω το έλεγχο του τηλεφώνου μου..... Εσείς με ποιο τροπο αντιλαμβάνεστε αυτή τη δυνατότητα?
Σύνδεση σε λογαριασμούς
-
-
Γιατί το τηλέφωνο εμφανίζει 217 επαφές και ο λαγαριαμος στο gmail εμφανίζει 190 ενώ ο λογαριασμός xiaomi εμφανίζει 193 επαφές ? με ποια διαδικασία θα υπάρχουν παντού οι ίδιες επαφές?
-
Εξαρτάται πως έχουν δηλωθεί οι επαφές σου.
Αν τις έχεις δηλώσει ως επαφές στο Google ή Xiaoni Cloud θα τις βλέπεις στα αντίστοιχα Clouding.
Εγώ διέγραψα όλες τις επαφές μου από το Google αφού πήρα πρώτα Backup => Export to SD, τις έκανα import from SD και τις δήλωσα όλες ως επαφές στο Xiaomi Clouding.
Με αυτό τον τρόπο τις έχω όλες μαζεμένες σε ένα λογαριασμό για να μην μπερδεύονται. -
Μου περιγράψεις σε παρακαλώ το τροπο που τις δηλώσεις στο xiaomi
-
Τώρα που ο λογαριασμός ΜΙ έχει σταματήσει οι επαφές φαίνονται σαν μόνο στο τηλέφωνο , χωρίς συγχρονισμό. Τις μετέφερα gmail λογαριασμό. Μπορούν να πάνε με κάποιο τρόπο και οι ομάδες που έχω ή θα πρέπει να τις κάνω από τη αρχή;
-
Ο/H cy67 έγραψε:
Τώρα που ο λογαριασμός ΜΙ έχει σταματήσει οι επαφές φαίνονται σαν μόνο στο τηλέφωνο , χωρίς συγχρονισμό. Τις μετέφερα gmail λογαριασμό. Μπορούν να πάνε με κάποιο τρόπο και οι ομάδες που έχω ή θα πρέπει να τις κάνω από τη αρχή;
Αν δεν βαριέσαι, βάλε την διορθωμένη ROM v4.4.2_HM2013023_5.5.8.zip για να φτιάξεις τον Mi λογαριασμό μέχρι να βγεί η 5.5.15 την οποία όμως (5.5.15) θα πρέπει να την κατεβάσεις μόνος σου από το forum όπως παλιά και όχι μέσα από τον Updater γιατί θα σου βάλει την Κινέζικη.
-
αυτό το θέμα με τις ομάδες που γράφει ο φίλος πιο πάνω το έχω και εγώ (το είχα αναφέρει και σε κάποιο άλλο νήμα αλλά δεν πήρα απάντηση). Στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα (samsung) είχα την δυνατότητα να φτιάξω ομάδες στις επαφές μου, με το note δεν έχω καταφέρει να βρω αυτή την επιλογή
-
Ο/H kostas έγραψε:
αυτό το θέμα με τις ομάδες που γράφει ο φίλος πιο πάνω το έχω και εγώ (το είχα αναφέρει και σε κάποιο άλλο νήμα αλλά δεν πήρα απάντηση). Στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα (samsung) είχα την δυνατότητα να φτιάξω ομάδες στις επαφές μου, με το note δεν έχω καταφέρει να βρω αυτή την επιλογή
Πήγαινε σε μία επαφή σου και πάτησε επεξεργασία. Μετά πάτησε στο Όνομα ομάδας και θα σου ανοίξει τις κατάλληλες επιλογές -
Αυτό γίνεται όταν δημιουργώ μια νεα επαφή και οχι σε καποια απο τις υπάρχουσες που εχω περάσει απο backup επαφων ππυ ειχα στο Samsung.
-
Ο/H kostas έγραψε:
Αυτό γίνεται όταν δημιουργώ μια νεα επαφή και οχι σε καποια απο τις υπάρχουσες που εχω περάσει απο backup επαφων ππυ ειχα στο Samsung.
Οταν δημιουργείς νέα επαφή και στην περίπτωση που έχεις ενεργό (login) και το Mi Account, σε ρωτάει σε ποιό λογαριασμό να προστεθεί (εκτός από το ίδιο το κινητό φυσικά).
Αν επιλέξεις το Mi Account και εκεί δεν έχεις ορίσει ομάδες στο παρελθόν, πατώντας Όνομα ομάδας στο εμφανίζει κενό. Κατά την δημιουργία της νέας επαφής, αν αλλάξεις τον λογαριασμό σε Google Account, τότε πατώντας Όνομα ομάδας θα δεις τις ομάδες σου οι οποίες προφανώς υπάρχουν διότι τις είχες φτιάξει με το Samsung που είχε μόνο Google Account.
-
Στο δικό μου οι ομάδες υπαρχουν απο μονες τους. Τις βρίσκει στις επαφές κατω απο το προφίλ μου, λέει οι ομάδες μου. Με το βελακι σε παιρνει σε κάρτα που υπαρχουν 4 ομάδες οπου μπορείς να προσθέσεις επαφές. Εκεί μπορείς να κάνεις οσες αλλες ομάδες θέλεις
-
το backup που λέω παραπάνω τα πήρα από το samsung σε μορφή vcf, το έβαλα στην sd και από εκεί έκανα εισαγωγή στο κινητό.
Μάλλον κάτι θα συνέβει με διάφορους συγχρονισμούς από λογαριασμό Mi ή Gmail και δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τις ομάδες.
Όπως είπα και πιο πάνω αν φτιάξω νέα επαφή τότε έχω την δυνατότητα να την βάλω σε κάποια ομάδα.
όπως και στου φίλου cy67 που γράφει παραπάνω έτσι και σε μένα κάτω από το προφίλ μου μου βγάζει ένα εικονίδιο με το όνομα ''Ανώνυμο'' και εκεί έχει ομάδες όπως παρακάτω:
το θέμα είναι πως θα μου εμφανίσει στο edit μιας επαφής το ''προσθήκη σε ομάδα''Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην kostas ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα