Καλημέρα παιδιά μόλις πηρα το mi10T pro 8/256 και θα ήθελα να ρωτήσω για την κουρτίνα των ειδοποιήσεων η οποία υπήρχε σε όλα τα άλλα xiaomi που είχα και τώρα δεν μπορώ με τίποτα να την βρω
Γενική συζήτηση για το Mi 10/10Τ pro
-
-
Ερώτηση κρίσεως: Η διαφορα των OLED vs LCD του Mi 10 T Pro είναι όντως αισθητή και θεωρείται ως βασικό μείον αυτής της συσκευής ή είναι αμελητέα και απλά γινεται ντόρος γύρω απ αυτό το ζήτημα??
Και που φαίνεται (σε απλά ελληνικά) η διαφορά ? -
Οι oled έχουν τουλάχιστον καλλίτερο σκούρο βασικά, μια και δεν έχουν οπίσθιο φωτισμό...
Γενικά είναι πιο καλά τα χρώματα και η ευκρίνεια. Είναι καλλίτερες οθόνες, ότι και να πούμε...
Μη το σκέφτεσαι όμως, πάρε το αν σου αρέσει...
Οι lcd έχουν φτιάξει πάρα πάρα πολύ. -
-
-
Ποια configs έχεις βάλει??? Διότι η συγκεκριμένη gcam δεν έχει για mi 10 T pro
-
Πέταξα το apk στο κινητό, το εγκατέστησα και άρχισα να βγάζω λίγο καλύτερες φωτό .... μ' αυτό .... vk_10tprov2.xml | by acervenky for Generic Device/Other
Δημιούργησε έναν φάκελο GCam/Configs7 και βάλε μέσα το πιο πάνω αρχείο. Μετά βρες το από την κάμερα του κινητού σου και voila.....οι ρυθμίσεις που ζήτησες! -
Σε ευχαριστώ φίλε μου
-
Ο/H Dikemon έγραψε:
Πέταξα το apk στο κινητό, το εγκατέστησα και άρχισα να βγάζω λίγο καλύτερες φωτό .... μ' αυτό .... vk_10tprov2.xml | by acervenky for Generic Device/Other
Δημιούργησε έναν φάκελο GCam/Configs7 και βάλε μέσα το πιο πάνω αρχείο. Μετά βρες το από την κάμερα του κινητού σου και voila.....οι ρυθμίσεις που ζήτησες!
-
Όχι, γιατί δεν το έχω πλέον στα χέρια μου.
Στήσε τα πάντα - όλα από το μηδέν με επανεκκινήσεις σε κάθε σου βήμα σχεδόν. Μην αφήσεις υπολείμματα στο σβήσιμο...και θα αποθηκεύονται κανονικά.
Μην πειράζεις πολλά..στο κινητό είναι "εργαλειάρα"...απόλαυσέ το!
Αν θέλεις ποιό ζωντανά χρώματα στην οθόνη σου, βγάλε το film που έχει και βάλε ένα τζαμάκι καλό της αρεσκείας σου..όμως σιγουρέψου για τις διαστάσεις σε σχέση με την θήκη που φοράς! -
Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος Mi 10T PRO κι εγώ.Πρόσφατα ανακάλυψα οτι ο ήχος οταν παίζω μουσική στο xiaomi bluethooth speaker είναι αρκετά χαμηλός έχοντας το volume στο max.Το σύγκρινα με το παλιό μου mi 6 και η διαφορά στον ήχο είναι μεγάλη.
Κοίταξα τις ρυθμίσεις στον ήχο αλλά δεν βρήκα κάτι το ύποπτο.Αντιμετώπισε κανένας άλλος κάτι παρόμοιο κι αν ναί how? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα