Δεν έχει ράδιο...
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι λειτουργεί με όλες χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι ελληνική έκδοση όμως όχι παράεισαγωγη.Ο/H stavros211 έγραψε:
Υπάρχει κάποιος να έχει ενεργοποιήσει vodafone wifi calling τη συσκευή και να δουλεύει κανονικά?
Ο/H CharlieV έγραψε:
Ναι λειτουργεί με όλες χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι ελληνική έκδοση όμως όχι παράεισαγωγη.
και μενα τα ιδια με κοσμοτε και μενα απο γερμανο με 12,0,13 stable και κατι ακομα γιατι εχουμε μεινει με 12,0,13 οταν εχεουν φτασει στην 19 ??Ο/H nikosprov έγραψε:
Εμένα οι μισές κλήσεις με Vodafone WiFi calling έτρωγαν άκυρο. Δεν άκουγα τίποτα. Το απενεργοποίησαν και βρήκα την υγειά μου.
10τ προ. Αγορασμενο από Γερμανό με stable 12.0.13
Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω ιδέα φίλε... Ψάχνω κάθε μέρα μπας και μου έρθει αλλά τπτ... Μάλλον μας πάνε καρφί για 12.5 φαντάζομαι.Ο/H panzaxa έγραψε:
και μενα τα ιδια με κοσμοτε και μενα απο γερμανο με 12,0,13 stable και κατι ακομα γιατι εχουμε μεινει με 12,0,13 οταν εχεουν φτασει στην 19 ??Ο/H nikosprov έγραψε:
Εμένα οι μισές κλήσεις με Vodafone WiFi calling έτρωγαν άκυρο. Δεν άκουγα τίποτα. Το απενεργοποίησαν και βρήκα την υγειά μου.
Ακριβως μια απο τα ιδιαΟ/H nikosprov έγραψε:
Δεν έχω ιδέα φίλε... Ψάχνω κάθε μέρα μπας και μου έρθει αλλά τπτ... Μάλλον μας πάνε καρφί για 12.5 φαντάζομαι.Ο/H panzaxa έγραψε:
Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας