- Ποια ρομ όμως; Ο συγκεκριμένος προσπάθησε να περάσει την 12 και δεν τα κατάφερε. Εγώ έχω την 11.0.3.0.
Γενική συζήτηση για το Mi Note 10 Lite
-
-
Ποια ακριβώς έχεις; eea ή global;
Εδώ δες και δοκίμασε να περάσεις official global. Θα δεις τι σου επιτρέπει να περάσεις...
Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom -
11.0.3.0 QFNEUVF
-
Όποτε eea έχεις με VF Branding.
Δες επάνω που έβαλα έναν οδηγό.
Κατέβασε το τελευταίο πρόγραμμα που θα βρεις... Μπορεί ο οδηγός να μην είναι επίκαιρος...
Εγώ έτσι το έβγαλα το vf Branding από το andromeda. -
Ευχαριστώ για την βοήθεια. Έχω διαβάσει κι έχω στα υπ όψη τον συγκεκριμένο οδηγό. Μπορείς να δεις τις ρομ στο λινκ που παρέθεσα; Την 11.0.7.0 την έχει με κόκκινα γράμματα Rolled back. Τι σημαίνει αυτό ακριβώς;
-
-
Εσύ το κατάφερες με κλειδωμένο ή ξεκλειδωτο bootloader; Με recovery ή fastboot;
Άρα εσύ συστήνεις EU rom να περάσω; Όχι Global; -
Μιλάμε για κλειδωμένο bootloader πάντα.
Αν είναι ξεκλείδωτο περνάς fastboot χωρίς πρόβλημα.
Τώρα προσπαθείς με κλειδωμένο σε recovery...
By the way: μπορείς να ξεκλείδωσεις; Δοκίμασες;
Εγώ δε μπορούσα με το vf Branding... -
Την Κυριακή θα μπορώ να προσπαθήσω σύμφωνα με το counter από το mi unlock.
Ερώτηση. Την συσκευή την βλέπει κανονικά αλλά δεν διαβάζει τα IMEI, άρα οι drivers έχουν εγκατασταθεί. Πρέπει να κάνω και το αυτοματοποιημένο που λέει στο νήμα για το miflash pro για τους adb και απενεργοποίηση υπογραφής;
Όταν πάντως προσπάθησα μέσω recovery να περάσω την Global 12.1.1 μου έλεγε στο check MD5 ότι ο network carrier είναι διαφορετικός από αυτόν που έχω. -
Αν δοκίμασες να ξεκλείδωσεις και το πήρε, είσαι μια χαρά...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Αν δοκίμασες να ξεκλείδωσεις και το πήρε, είσαι μια χαρά...
Την Κυριακή που μας έρχεται θα μπορώ να προσπαθήσω σύμφωνα με το counter από το mi unlock tool.
Ερώτηση. Την συσκευή την βλέπει κανονικά αλλά δεν διαβάζει τα IMEI, άρα οι drivers έχουν εγκατασταθεί. Πρέπει να κάνω και το αυτοματοποιημένο που λέει στο νήμα για το miflash pro για τους adb και απενεργοποίηση υπογραφής;
Όταν πάντως προσπάθησα μέσω recovery να περάσω την Global 12.1.1 μου έλεγε στο check MD5 ότι ο network carrier είναι διαφορετικός από αυτόν που έχω. -
Το ότι δοκίμασες να ξεκλείδωσεις και σου έδωσε αναμονή φτάνει...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0