Διαφήμιση

[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 19/08/2021

• ROM
  • Xiaomi
  • Miui Stable
  • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Δοκίμασε το νέο κ αν δεν στρώνει πες μ να το φτιάξουμε.
    Συνήθως φτιάει ο κερνελ κ δεν ζητάει.
    το φλασαρα μέσα από το ήδη υπάρχον recovery κ μετά από ρεβοοτ ξανά στο recovery εμφανίζει το σήμα και αναβοσβηνεινη οθόνη .από κει κ πέρα δεν μπαίνει καθόλου σε recovery ,το κινητό όμως ανοίγει.
    Στο σχολείο μαθαίνεις πρώτα το μάθημα σου και μετά εξετάζεσαι. Στην ζωή εξετάζεσαι πρώτα και μετα μαθαίνεις το μάθημα σου.
  • Το έβαλες σαν images σε partition recovery?
    To 3.5.0.10 που έχεις είναι official???

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Το έβαλες σαν images σε partition recovery?
    To 3.5.0.10 που έχεις είναι official???
    Unofficial αν δεν κάνω λάθος. Το πέρασα σαν image στο recovery , κανονικά δηλαδή.βεβαια δεν έκανα reboot σε recovery απτό μενού, πάτησα reboot με πατημένο το vol+ (που δεν νομίζω ότι έπαιξε αυτό ρόλο) και ενώ μου εμφάνισε το logo ,άρχισε να αναβοσβηνει η οθόνη στο σημείο του logo .ξαναέκανα , reboot με πατημένο vol+ και έκανε το ίδιο. Τουλάχιστον έδειξε ότι το κράτησε νέο recovery άσχετα αν δεν κατάφερα μπω στο μενού. Τώρα μάλλον η μόνη λύση είναι να το περάσω από fastboot που τότε θα ξέρω με σιγουριά αν έχω κάνει @@ από βιασύνη μιας κ το πέρασα στο break την ώρα της δουλειάς :P
    Στο σχολείο μαθαίνεις πρώτα το μάθημα σου και μετά εξετάζεσαι. Στην ζωή εξετάζεσαι πρώτα και μετα μαθαίνεις το μάθημα σου.
  • Διαφήμιση
  • Θα περάσεις αυτό που είχες από fastboot και θα είσαι οκ.
    Εκείνο ζητάει κανονικά Πιν;

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Θα περάσεις αυτό που είχες από fastboot και θα είσαι οκ.
    Εκείνο ζητάει κανονικά Πιν;
    Ζητουσε με το που έμπαινε στο recovery, έλεγα να κάνω μια προσπάθεια πρώτα από fastboot με το δικό σου κ αν δεν παίξει τότε να να δοκιμάσω να περάσω το προηγούμενο. Έχω κάνει τόσα format data αυτές τις μέρες σε φάση που με πέτυχα την ώρα που πήγαινα για τσιγάρα στο περίπτερο να φλασαρω ρομ στην διαδρομή , μιλάμε για τόσο θράσος δηλαδή :lol: οπότε δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι χειρότερο .
  • Στείλε μου λινκ απο το twrp που έχεις να το δω...
    Βάλε το δικό μου το παλιό μπας κ βρούμε άκρη κ να φτιάξω το νέο.

edit: για δες αυτό , 'ισως έκανα μ@λ@κια στο προηγούμενο..
    toco_29-01-2021_test.img

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Στείλε μου λινκ απο το twrp που έχεις να το δω...
    Βάλε το δικό μου το παλιό μπας κ βρούμε άκρη κ να φτιάξω το νέο.

edit: για δες αυτό , 'ισως έκανα μ@λ@κια στο προηγούμενο..
    toco_29-01-2021_test.img
    Προσπάθησα από fastboot ξημερώματα αρχικά το προηγούμενο που είχες μονταρει και έκανε ακριβώς το ίδιο με την οθόνη ,οπότε δοκίμασα πάλι το παλιο κ δούλευε Telegram: Contact @xiaomiminote10lite . Στο μεταξύ είχα κατεβάσει ένα ακόμα το οποίο ψήθηκα να κάνω δοκιμή και δούλεψε κ αυτό OrangeFox-Unofficial-toco-AndroidHQ254.zip | by AndroidHQ254 for Mi Note 10 Lite οπότε σειρά έχει το διορθωμένο, το δοκιμάζω και ενημερώνω .
  • Διαφήμιση
  • Είσαι ωραίος, αντε να δούμε αν στρώσει με το pin.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Είσαι ωραίος, αντε να δούμε αν στρώσει με το pin.
    Το γοργόν και χάριν έχει λένε στο χωριό μου.
    Τα σέβη μου αρχικα, νομίζω είμαστε οκ.
    Τοcoελλαδητες και Tocoελλαδιτισες προχωρήστε άφοβα !

• Ζήτησε κανονικά pin? Αν ναι κάνε μου μια χάρη, δοκιμασε και με μοτίβο...

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ζήτησε κανονικά pin? Αν ναι κάνε μου μια χάρη, δοκιμασε και με μοτίβο...
    Με pin ζητάει κωδικό, μόλις έκανα δοκιμή κ με μοτίβο όπου κ εκεί ζητάει μοτίβο μόλις κάνω reboot στο recovery κ αποκρυπτογραφεί κανονικότητα. Μπράβο ρε συ Geo
    Images
    • Screenshot_2021-01-29-18-19-58.png

81,31 kB, 1.080×2.340, viewed 112 times
  • Διαφήμιση
  • Το μπράβο πάει σε σας , το λέω και το εννοώ...
    Μπορεί εγώ να αφιερώνω λίγο χρόνο στο να στήσω κάτι αλλά δεν έχω την συσκευή , καινούρια να την κάνω δοκιμές..
    Εσείς ρισκάρετε, με "κίνδυνο" να την "χαλάσατε"... (εντάξει οχι τόσο τραγικό αλλά έχει μια επικινδυνότητα)
    Μπράβο λοιπόν σε σένα και σε όλα τα παιδιά που βοηθάνε κάποιους σαν εμένα- εμάς να "παίζουμε με το άθλημα που μας αρέσει"

Sorry για το offtopic