Ναι. Αλλά με πολύ προσοχή, είναι επικίνδυνο.
Δες κάνα οδηγό. Κάπου εδώ στο φόρουμ υπάρχει ένας...
Δες κάνα οδηγό. Κάπου εδώ στο φόρουμ υπάρχει ένας...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣαν τι σκαλωματα τρώει? Εμένα μια χαρά δουλεύει. Εκανα αρχικά format data γιατί ήθελα να το βάλω καθαρό το android 11 και είναι μια χαρά.Ο/H saltofx_v έγραψε:
σε mi 9t pro εβαλα την 12.5.4.0
βλεπω οτι το κινητο τρωει συενεχεια σκαλωματα..μπορω να επιστρεψω στην προηγουμενη stable χωρις να χρειασ τει να κανω καποιο φορματ?
ηδη εκανα ενα φορματ μηπως και στρωσει αλλα ειναι πολυ δουλιεα το στησιμο για να το ξανακανω.
το πιο εκνευριστικο εινια οτι εγινε το κινητο τρομερα αργο.καθε φορα που ανοιγει μια εφαρμογη ειναι σαν να την φορτωνει ξανα απο την αρχη με αποτελεσμα να εχει lagΟ/H GUZGUN έγραψε:
Σαν τι σκαλωματα τρώει? Εμένα μια χαρά δουλεύει. Εκανα αρχικά format data γιατί ήθελα να το βάλω καθαρό το android 11 και είναι μια χαρά.Ο/H saltofx_v έγραψε:
σε mi 9t pro εβαλα την 12.5.4.0
βλεπω οτι το κινητο τρωει συενεχεια σκαλωματα..μπορω να επιστρεψω στην προηγουμενη stable χωρις να χρειασ τει να κανω καποιο φορματ?
ηδη εκανα ενα φορματ μηπως και στρωσει αλλα ειναι πολυ δουλιεα το στησιμο για να το ξανακανω.
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk